10 ierburi puternice care elimină mucusul din plămâni şi te ajută să respiri mai bine

Anunt

Infecţiile virale şi bacteriene au o metodă prin care reuşesc să ajungă la tine. Ele se răspândesc cu repeziciunea fulgerului în special în perioada rece a sezonului.

Dacă iei medicamente pentru a te vindeca, acest lucru poate cauza efecte secundare. Sunt multe remedii cu ierburi care pot mări sanatatea plamânilor, pot intari sistemul imunitar şi vindeca acele infecţii iritante.

Iată 10 tipuri ce ajută la sanatatea plămanilor

1. Cimbrul

Acesta produce uleiuri antiseptice foarte puternice care au efect de antibiotic si anti-bacterial. Dacă bei ceai de cimbru te va ajuta să elimini bacteriile si virusurile care probabil iti cauzează infectiile.

2. Eucaliptul

Aroma sa înviorătoare ajută la imbunatatirea cailor respiratorii si alină iritatia gâtului. O componentă a acestei plante numită cineola te poate ajuta să scapi de tuse, luptă impotriva congestiei si calmează sinusurile iritate.

3. Rădăcina de lemn dulce

Are abilitatea de a netezi membranele mucoase ale gâtului, plamânilor si stomacului. De asemenea curăţă orice membrana mucoasă inflamată ce are nevoie de suport rezistent. Efectele sale antibacteriale si antivirale ajută la combaterea virusurilor din corp care pot crea infectii pulmonare.

Anunt

4. Salvia

Uleiurile sale esenţiale contin multe beneficii pentru problemele căilor respiratorii. Acest ceai este bine cunoscut pentru vindecarea tusei si a iritatiei gâtului. Il poti folosi si la infuzii.

5. Oregano

Conţine vitamine si nutrienti care întăresc sistemul imunitar. El cuprinde carvacrol si acid rosmarinic- componente care au efecte degongestionante. Uleiul are abilitatea să lupte impotriva bacteriilor periculoase.

6. Menta

Atat planta cât si uleiul său conţin mentol, un ingredient calmant cunoscut pentru relaxarea muşchilor, care are abilitatea să aline durerile tractului respirator pentru o repiraţie mai bună. Contine antioxidanţi care imbunătăţesc sistemul imunitar.

7. Frunzele de pătlăgină

Au în compozitia lor proprietăti antimicrobiene. Au o abilitate naturală de a calma membranele mucoase iritate si să inlature inflamatiile plamanilor.

8. Lumânărica

Florile si frunzele ei pot fi folosite pentru a obţine un extract de ierburi care întăresc plămâni. Aceasta elimină excesul de mucus din plămâni, curăţă tuburile bronşice si reduce inflamtia din caile respiratorii.

Anunt

9. Iarba mare

Este un agent antibacterial natural pentru plămâni. Combate raspandirea infectiei in corp. Foloseste o linguriţă din amestec la o cană de apă fiartă. Bea de trei ori pe zi pentru a elimina infectia din corp.

10. Rădăcina osha

Este o plantă care creşte vascularizarea către plămâni. Astfel că poti respira mai adânc atunci când ai plamanii iritati. Rădăcina conţine camfor si alte componente care il fac unul dintre cele mai eficiente ierburi pentru plămâni din ţară.

sursa: https://www.davidwolfe.com/10-herbs-clear-mucus-lungs , foto https://flipboard.com/topic/lungs si davidwolfe.com https://simplelifespot.com/10-powerful-herbs-clear-mucus-lungs-help-breathe-easier/

Loc de comentat