5 semne ca organismul tau nu tolereaza bine carnea

Anunt

Dacă te numeri printre persoanele care consumă carne, trebuie să știi care sunt semnele transmise de corpul tău ce indică faptul că organismul nu digeră carnea așa cum trebuie. Iată la ce trebuie să fii atent.

1. Constipația.

Fiecare persoană are un sistem digestiv diferit. Cu toate acestea, dacă mănânci carne, trebuie să știi că acest aliment poate îngreuna digestia. În carne există grăsimi care sunt digerate mai greu, motiv pentru care poate să apară constipația. Fierul, din carena roșie, poate fi de vină pentru apariția acestei probleme.

2. Presiune arterială ridicată.

Anunt

Când treci prin astfel de situații, corpul tău ți-ar putea transmite semnale de alarmă. Poate mănânci prea multă carne. Acest aliment este bogat în sodiu, din cauză căruia apare presiune arterială ridicată.

3. Te simți tot timpul obosit.
Asta deoarece sistemul tău digestiv consumă mai multă energie decât în mod obișnuit.

4. Greața.
Poate fi cauzată de bacteriile din carne. Dacă este însoțită de crampe, cel mai bine este să mergi la medic.

5. Balonarea.

Din cauza proteinelor, carnea este mai greu de digerat. Este mai dificil pentru sistemul digestiv să facă față procesului de digerare a mâncării, motiv pentru care apare balonarea. Indigestia poate duce la acumularea toxinelor în corp.

Anunt

Dacă ai astfel de simptome, este indicat să mergi la medic. De asemenea, dacă mănânci carne, poate ar fi cazul să o eviți pentru o perioadă.

sursa: mai multe pe all4romania.eu

loading...