5 tipuri de grasime abdominala de care iti vei dori sa scapi imediat. Iata cum sa le elimini si sa o silueta de invidiat

Anunt

Schimbările bruște în modul de funcționare și al aspectului corpului nostru au mereu o cauză precisă.

Aspectul fiecărui tip de burtă este diferit: uneori, abdomenul se mărește în volum ca urmare a acumulării de kilograme în plus pe întreg corpul atunci când o persoană consumă o cantitate în exces din anumite alimente.

Ca să scapi de grăsimea abdominală rapid și cu un minimum de efort, trebuie să determini cauza apariției grăsimii pe burtă și să găsești soluția potrivită cu ajutorul căreia să o elimini.

1. Burta apărută în urma consumului de alcool

Berea, vinul sau alte băuturi alcoolice împiedică corpul să digere corespunzător mâncarea. Băuturile alcoolice conțin și o cantitate mare de calorii. E indicat să limitezi consumul de alcool sau să îl elimini complet din dieta ta și să consumi mai multe fructe și legume.

Anunt

2. Burta apărută în urma unei sarcini

După ce dă naștere unui copil, burta unei femei conține în continuare grăsime. E indicat să masezi zona respectivă și să faci exerciții prin care s-o tonifici. Se recomandă să ceri sfatul unui medic care să te îndrume în privința exercițiilor fizice adecvate pentru problema ta.

3. Burta apărută în urma expunerii prelungite la stres

Stresul și lipsa somnului pot avea un efect negativ foarte puternic asupra corpului nostru și pot duce la apariția grăsimii în zona stomacului. Încearcă să dormi cel puțin 8 ore pe noapte și evită să consumi mâncare nesănătoasă. Se recomandă să limitezi consumul de cafea.

4. Burta apărută în urma unui dezechilibru hormonal

Dezechilibrul hormonal poate avea ca efect creșterea în greutate. E nevoie să îți modifici radical dieta, să consumi alimente cât mai sănătoase, să faci mișcare suficientă și să ceri sfatul unui medic specialist.

Anunt

5. Burta apărută în urma problemelor digestive

Problemele cu tractul digestiv poate fi una dintre cauzele apariției grăsimii pe burtă. Se recomandă să consumi o cantitate mare de apă și să iei probiotice. Dacă problema persistă, se recomandă să ceri sfatul unui medic.

sursa: mai multe pe abdominala.tasta.ro/sanatate/5-tipuri-de-grasime-abdominala-si-cum-sa-le-elimini-simplu-si-rapid

loading...