Aceste sase zodii vor scapa de ghinion pana la sfarsitul verii. Te numeri printre norocosi?

Anunt

Sase zodii vor scapa de ghinion pana la finalul verii si vor avea parte de surprize placute. Unele probleme se vor rezolva pentru acesti nativi care, de bine, de rau fac ce fac si cad mereu in picioare. Este vorba despre 2 nativi de foc, 2 nativi de pamant si doi nativi de apa. Pentru acestia se rezolva o mare parte dintre probleme.

Zodia Berbec
Nativii Berbec vor scapa de ghinioane in aceasta vara. La finalul lunii august isi rezolva si problemele in dragoste. Vor cunoaste o persoana deosebita in a opta luna din an, o persoana care le va deschide ochii si vor vedea cu totul altfel o relatie de iubire.

Zodia Leu
Leii au avut cateva probleme financiare la inceputul acestui an, iar ele se mai reduc odata cu trecerea timpului. Unele lucruri se rezolva pe neasteptate.

Anunt

Zodia Fecioara
Fecioarele sunt pesimiste de fel si nu se mai asteptau sa vina vremuri mai bune, dar iata ca finalul verii le aduce o serie de castiguri cu totul nesperate. Vor fi pe val si vor marca succes dupa succes.

Zodia Capricorn
N-ar fi zis nimeni ca la cat de incapatanati sunt acesti nativi vor iesi la liman. Iata ca vor avea norocul sa se imprieteneasca exact cu cine trebuie pentru a iesi din impas.

Zodia Scorpion
Scorpionii s-au tot plans in ultima vreme ca nu le sunt recunoscute eforturile depuse la locul de munca. Au tot contestat anumite decizii luate de angajatori ori de superiorii in ierarhie, iar acum vor vedea ca eforturile lor nu au fost in van.

Zodia Pesti
Nu sunt taman cei mai avantajati, insa Pestii scapa de anumite ghinioane financiare. Se redreseaza nitel si incep sa vada lucrurile cu mai mult optimism.

Anunt

sursa: culinar.bzi.ro

Loc de comentat