Bill Gates vrea sa ne VACCINEZE pe toti:”Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu!Toți locuitorii planetei să beneficieze de el!”

Anunt

Fundația infiinta de catre Bill Gates si sotia sa, Melinda Gates, a dat asigurări că va găsi banii necesari pentru producerea vaccinului pentru coronavirus la scară largă si ca „toti locuitorii Pamantului ar trebui sa beneficieze de acest vaccin”. De altfel, fondatorul Microsoft, avertiza cu ani in urma ca suntem total nepregatiti in cazul unei pandemii globale si in fata riscurilor pe care le presupune un astfel de scenariu catastrofal.

Bill Gates a spus că se află în contact cu toate proiectele inovative care urmăresc descoperirea vaccinului, începând cu cel la care lucrează cercetătorii de la Universitatea din Oxford, scrie ziaristii.com

„Dacă funcționează, eu și alte persoane ca mine ne vom uni și vom face în așa fel încât toți locuitorii Pământului să beneficieze de acest vaccin”, a declarat miliardarul, într-un interviu pentru revista Times.

Anunt

„Fundația Bill & Melissa Gates a anunțat că va dona până la 100 de milioane de dolari pentru găsirea vaccinului contra coronavirus. Aceste donații vor contribui la protejarea populației și la găsirea vaccinului, a medicamentelor și a modalităților de diagnosticare a bolii. Aceste noi donații se adaugă celor 10 milioane de dolari donați deja în luna ianuarie, la începutul epidemiei”, se arată într-un comunicat al fundației.

„Fundația va dona imediat 20 de milioane de dolari pentru a grăbi găsirea, izolarea și tratarea persoanelor diagnosticate cu coronavirus, având ca obiectiv să oprească răspândirea bolii. Acești bani vor merge direct la organizații precum OMS (Organizația Mondială a Sănătății) sau Centrul American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor Infecțioase.”

Anunt

Sursa: mai multe pe ziaristii.com si ziarulromanesc.net

Loc de comentat