Câinele acestei femei incepuse sa se comporte ciudat, venea mereu și-și punea botul pe burtica ei, ca și când voia să-i spună ceva. Toată lumea îi zicea să îl ignore insa s-a dovedit ca animalul i-a salvat viața!

Anunt

Câinele din imagine a demonstrat cât de mult își iubește stăpâna, alertând-o într-un moment critic pentru sănătatea ei, salvându-i nu doar viața femeii, ci și pe cea a bebelușului ei.

Keola este un Akita american și încă din prima clipă a fost iubit de membrii casei, încât acum este considerată unul dintre membrii familiei.

De curând, Alhanna, stăpâna lui Keola, a aflat că este însărcinată și că familia lor se va mări în următoarele luni. Câinele, deși a părut de la început încântat de creșterea burticii femeii, a început apoi să se comporte ciudat.

Pe măsură ce sarcina avansa, Alhanna simțea o durere apăsătoare în partea inferioară a spatelui. Deși a mers la un control la medic, acesta i-a spus că durerea este specifică sarcinii și că nu trebuie să se îngrijoreze cu nimic.

În continuare, Keola se comporta tot mai ciudat!

„Când doctorii m-au trimis acasă, zicând că nu e nimic serios, ea pur și simplu stătea și se uita foarte fiz la mine. Atât de fix, că începuse să mă sperie. Am postat pe Facebook o poză cu ea, în timp ce se comporta așa, glumind că stătea precum câinele din filmul Hatchi.

Anunt

Prietenii mei însă mi-au spus să o iau cât se poate de serios!”, a declarat viitoarea mămică.

Comportamentul animalului a devenit tot mai bizar, iar viitorii părinți nu-și puteau explica ce se întâmplă cu el.

„Nimeni nu știa cât eram de bolnavă, dar Keola știa. Mă înghiontea cu botul și începea să plângă. Nu puteam înțelege de ce începuse brusc să facă asta”. Din fericire, Alhanna nu a ignorat la nesfârșit semnele pe care cățelul familiei încerca să i le transmită.

Femeia s-a întors la spital, unde a fost băgată direct la terapie intensivă.

În urma unor investigații, medicii au descoperit ceva șocant: Alhanna a fost la un pas de moarte, suferind de pielonefrită la amândoi rinichii. Ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, Alhanna avea și o infecție rară în organism. „Din cauză că a rămas netratată atâta timp, era unul din cele mai grave cazuri pe care medicii l-au întâlnit.”

Bacteria rezistă la antibitoce cu care era infectată Alhanna mai afectase un singur om din Marea Britanie. „Mă omora, iar medicii mi-au spus că dacă mai stăteam, sigur mi-ar fi omorât și copilul”, a povestit mama, într-o postare pe o rețea socială.

Anunt

Keola și-a salvat stăpâna. Datorită loialității ei, Alhanna și-a dus sarcina până la capăt și s-a putut bucura de prijinul real al câinelui său, acesta fiind ca o doică pentru copilul femeii.

Keola și băiețelul sunt prieteni de nedespărțit!

sursa: simpaticul.eu/cainele-ei-se-comporta-ciudat-de-la-o-vreme-venea-mereu-si-si-punea-botul-pe-burtica-ei-ca-si-cand-voia-sa-i-spuna-ceva-dar-toata-lumea-ii-zicea-sa-il-ignore-fara-sa-stie-animalul-i-a-salvat-viat-2/

Loc de comentat