Consuma aceste 3 fructe uscate timp de o luna de zile si vei avea o sanatate de fier!

Anunt

Fructe uscate
Caisele uscate sunt adevarate bombe de substante nutritive. Ele au efecte benefice asupra muschiului cardiac datorita prezentei de potasiu. Mai mult decat atat, ele sunt o arma puternica in prevenirea cancerului.

In compozitia acestor fructe miraculoase se gaseste: fosfor, fier, calciu, caroten, vitamina B5. Smochinele normaliza glanda tiroida. In plus, smochinele uscate contribuie la eliminarea parazitilor din intestin. Sunt folosite ca un remediu popular pentru a trata bronsita.

Prunele uscate au un efect benefic asupra tractului gastro-intestinal. Ele ne ajuta sa scapam de constipatie si hemoroizi. In plus, prunele sunt utile pentru probleme cardiace si tensiune arteriala. Se crede ca ele sunt potrivite pentru boli de rinichi, reumatism, boli de ficat si ateroscleroza. Datorita concentratiei ridicate de vitamina A, ele ajuta la imbunatatirea vederii.

Anunt

Deci, in fiecare zi, timp de o luna jumatate, mancati combinația delicioasa si magic de:

– o smochina uscata
– 5 caise uscate
– o pruna uscata

Aceste fructe contin substante care promoveaza repararea celulelor, inclusiv tesuturile moi din jurul discurilor intervertebrale. Ele fac aceste țesaturi mai stabile si mai rezistente.

Pot consolida si vindeca coloana vertebrala. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la o mai buna rezistenta a inimii, muschilor si oaselor la exercitii fizice.
Fructe uscate

Anunt

Sursa: surplusdesanatate.info
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”, foto surplusdesanatate.info

Loc de comentat