Cuisoarele infipte in lamaie alunga insectele! Incearca si tu

Anunt

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: stai in curte, la gratar, cu bautura, fructe si desert, incercand sa te bucuri de festin si sa te relaxezi alaturi de prieteni si familie. Atunci cand lumea iti e mai draga acele muste dezgustatoare isi fac aparitia.

Ele se aseaza pe alimente, bauturi, fructe, facandu-si de cap dupa bunul plac, scotand un bazait ingrozitor, ba chiar asezandu-se pe pielea ta. Mustele pot fi destul de enervante, si in ciuda faptului ca le poti tine departe de spatiile inchise, cum ar fi bucataria sau dormitorul, este dificil sa scapi de ele afara, mai ales daca ai alimente pe masa, noteaza secretele.com.

Insa exista un truc simplu si usor pe care il poti pune in practica pentru a te descotorosi de aceste creaturi pentru totdeauna.

Bucura-te de petrecerea in aer liber din curte, fara sa mai ai grija mustelor.

Trucul este unul natural, pentru ca in mod cert nu iti doresti sa folosesti un produs comercial toxic de exterminare, avand in vedere ca ar trebui aplicat in jurul alimentelor si animalelor.

Ceea ce vei face nu va presupune imprastierea chimicalelor in curte si in plus este si ieftin. Acum poti scapa de muste in mod natural, fara sa implici un buget ridicat.

Vei fi surprins sa observi cum mustele vor disparea imediat, in scurt timp.

Ce trebuie sa faci!

Anunt

Vei avea nevoie de:

• Cateva lamai ( cantitatea difera in functie de aria curtii tale)

• Cuisoare

Citeste si:

 • De ce inteapa tantarii unii oameni
 • Cum sa scapi de tantari
 • Ia o lamaie, tai-o pe jumatate si infige cuisoare in pulpa lamaiei.

  Fa acelasi lucru cu restul lamailor. Pune fructele in curte, mai ales in locul unde stai sa te relaxezi de obicei. Asigura-te ca lasi cateva si pe masa.

  Cuisoarele din lamai actioneaza ca remediu natural impotriva mustelor si in acest fel vei reusi sa scapi de nedoritele insecte.

  Cateva sfaturi:

  Anunt

  1. Acest truc simplu poate fi pus in practica si in interior.

  2. Pune niste lamai in zonele unde stai, iar mustele vor disparea.

  3. Asigura-te ca schimbi lamaile cand incep sa se strice.

  citeste in continuare pe secretele.com si surplusdesanatate.info, featured foto secretele.com

  Loc de comentat