Culoarea in care te imbraci spune multe despre tine! Iata ce cred cercetatorii

Anunt

O noua cercetare stiintifica atesta faptul ca folosirea obiectelor vestimentare de culoare neagra iti confera un stil si o atitudine mult mai inteligenta,increzatoare si totodata atractiva.

Faimosul fondator CEO de la Apple,este considerat ca fiind unul dintre cel mai inteligente persoane , ce a adus inovatia in recenta istorie,lucru confirmat de varii persoane,de la faimosi si certificati psihologi pana la acele persoane ce au avut sansa de a-l intalni in mod personal.

De altfel,nu putem uita a-i mentiona pe eventualii fani,ce se afla printre noi,ce pur si simplu,l-au contemplat,in timpul notelor sale cheie,de la Apple,ca si cum, ar fi nimeni altul decat un geniu.

Chiar si asa,cat la suta, din perceptia noastra in ceea ce-l priveste pe Steva Jobs,ca fiind unul din cele mai inteligente persoane din Univers,are de a face cu mintea sa naiva?

O mare parte din ea,putem zice.Cel putin,asa ne-a relatat un nou studiu facut de un binemeritat retailer buytishirtsonline.co.uk .

Anunt

Pe parcursul studiului facut,1000 de persoane au fost chestionate si li s-a cerut sa atribuie anumite calitati unor culori diferite.

Iata ce a reiesit:
inteligenta

Negrul,a castigat printre majoritatea categoriilor,incluzand atractivitatea-66% din femei au fost de parere ca acestea considera ca un barbat este mai atractiv,cand iti etaleaza latura neagra,malefica,46 % din barbati zicand exact acelasi lucru despre femei.

Dar nimeni,nu si doreste sa poarte doar haine negre nu?Iti doresti ceva sa se asorteze la acesta.
Pai,dupa negru,urmatoarea nuanta ce este considerata a avea aceeasi tenta inteligenta este albastrul.

Raman,la opinia mea de a pastra negrul si albastrul,dar nu iesiti pentru a lua bataie si asteptandu va la acelasi rezultat,precum in varianta totul negru.

Oare de ce culori ar trebui sa ne ferim in mod permanent?

Anunt

Potrivit studiului,rozul iese din discutie,cu doar 5 % din persoanele ce au afirmat ca purtarea acestui tip de nuanta emana inteligenta.Maronul iese si el din discutie,exceptand incaltamintea.
Studiul zice ca doar 1% din femei si 4 % din barbati isi doresc sa iasa la prima intalnire purtand aceasta culoare.

Rosul este asociat cu increderea,dar si aroganta de asemenea.Dar cine stie ,poate daca purtam acel pulover in carouri cu rosu si negru,poate vom echivala balanta.

Cu siguranta,ramane o informatie utila si valabila,de la interviuri pentru un job pana la intalniri.

Loc de comentat