De ce este indicat sa arzi frunze de dafin in mijlocul casei! Frunzele de dafin au efecte terapeutice – Video

Anunt

Cu siguranta stim cu totii ce sunt frunzele de dafin. Dar, stiati ca ele erau considerate sacre de catre vechii romani si greci? Stiati ca multi oameni le-au folosit de secole ca tratament natural?

Si de asemenea stiati ca fiecare caștigator al olimpiadelor a purtat laurii pe cap de fiacare data cand era invigator? Acest lucru evidențiaza importanța acestei plante de-a lungul istoriei.
Desi in prezent aceasta planta este folosita in cea mai mare parte ca un condiment, in trecut, laurii și boabele sale au fost adesea folosite pentru vindecarea diferitelor boli.

Cei mai puternici agenti activi din aceasta planta sunt pinenul și cineolul. De asemenea, contine uleiuri esentiale de relaxare, iar multi experti sustin ca laurul are un impact psihoactiv care poate fi atins prin mestecarea frunzelor de dafin. Multe dintre aceste proprietăți și beneficii sunt menționate in multe povesti si legende; cum e povestea sanctuarului Delphi din Grecia Antica sau povestiri despre modul in care oamenii puteau vedea viitorul atunci cand mestecau frunzele de dafin.

Anunt

In plus, In timp ce frunzele de dafin ard, uleiurile esentiale iti calmeaza corpul si mintea.

Frunzele de dafin ca un remdiu pentru tratarea anxietatii si a stresului

Puneti o frunza de dafin in scrumiera și ardeti-o. In 10 minute se va aromatiza intreaga camera si va disparea energia tensionata. De asemenea, frunza de dafin ajuta la ameliorarea durerii cronice si a flatulentei, calmeaza ulcerul buricului. Poate fi utilizata in tratamentul artritei, ca leac pentru ameliorarea durerii musculare.

In concluzie: Aceasta frunza este antiseptica, antioxidanta și diuretica. Ajuta la tratarea problemelor reumatice și este un calmant pentru minte. Frunzele și boabele de dafin pot vindeca oboseala cronica, isteria si gripa de stomac.

Anunt

Ca urmare a acestor proprietati benefice aceasta planta este cunoscuta pe plan mondial.

Edvīns Ždanovičs via youtube.com
Sursa: usatrick.com/?s=All+Your+Problems+Will+Vanish+in+10+Minutes%21+All+You+Have+To+Do+Is+Burn+These+Leaves+In+The+Center+Of+The+House%21, foto onlinehealthsociety.com

Loc de comentat