Dupa ce a fost pierduta si a stat la adapost aceasta catelusa si-a reintalnit stapanul dupa ani de zile. Felul cum reactioneaza te va emotiona pana la lacrimi – video

Anunt

Când Pakita a sosit pentru prima dată la adăpostul de câini El Arca Animal Partido de Mar Chiquita din Argentina, personalul a aflat că a fost găsită abuzată și abandonată pe străzi.

Pakita a fost primită cu braţele deschise de personalul centrului, inclusiv de voluntara Silvia Ferreyra. Câinele a rămas la adăpost timp de 2 ani. Voluntarii nu i-au găsit niciodată proprietarul sau pe altcineva care să ofere vreo informaţie utilă.

Din păcate, Pakita era foarte singuratică, deprimată și retrasă. Șansele de a fi adoptată se micşorau cu fiecare săptămână care trecea, scrie radiosimplu.ro
Voluntarii de la Arca Animal s-au străduit să găsească o locuinţă pentru Pakita. Ei au decis să-i facă o fotografie şi să o posteze pe Facebook pentru a creşte interesul potenţialelor familii adoptive.

Cu toate acestea, misiunea nu a fost deloc uşoară.

Anunt

Pakita privea mereu în pământ sau îşi întorcea capul când urma să fie fotografiată. În cele din urmă, au reuşit să facă o fotografie suficient de bună pentru a o posta pe internet.

„Imediat, am primit un mesaj de la o femeie spunându-ne că acesta era câinele fiului ei şi că bărbatul îl căuta!”, a declarat Silvia pentru The Dodo.

Femeia a mai spus că fiul ei, Ariel Naveira, a crezut că nu o va mai revedea niciodată pe Pakita.

Tânărul a sosit la adăpostul de câini a doua zi pentru a vedea dacă Pakita era cu adevărat căţeluşa lui. Evident şi Pakita avea nevoie de confirmarea că Naveira era, de fapt, proprietarul ei. Când au adus-o pe Pakita în faţa stăpânului ei, aceasta nu era sigură cine este.

Se ascundea în spatele picioarelor unuia dintre voluntari şi adulmeca prudentă.

Anunt

În cele din urmă, ea a început să recunoască un miros familiar şi puteţi vedea exact momentul în care îşi dă seama cine este Ariel. Ce moment minunat!

Pakita este copleşită de bucurie şi sare pe Ariel începând să-i dea multe sărutări. Cel mai probabil acum plânge de bucurie după o perioadă atât de lungă de tristeţe.

We Love Animals via youtube.com
sursa: radiosimplu.ro/ajunsa-intr-un-adapost-aceasta-catelusa-a-stat-retrasa-de-ani-de-zile-pana-cand-reintalneste-stapanul/

Loc de comentat