Gigi Becali, un nou gest umanitar impresionant! Omul de afaceri se îngrijeste de vârstnicii care nu au mâncare pe timp de criză

Anunt

După ce a făcut o donație constitentă pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, omul de afaceri Gigi Becali continuă să se implice activ în criza coronavirusului. Multimilionarul a anunțat că va ajuta persoanele vârstnice cu alimente.

Recent, Gigi Becali a făcut o donație colosală în contextul epidemiei de coronavirus, latifundiarul din Pipera donând Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” obiecte de primă necesitate.

Anunt

Omul de afaceri nu a rămas nepăsător nici în privința nevoilor vârstnicilor, pe care s-a oferit, de asemenea, să-i ajute să traverseze cu bine criza provocată de pandemia care face ravagii în lumea întreagă.

„Nu se poate aşa ceva în spitale! Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni’, a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.

Anunt

sursa: mai multe pe viva.ro si romaniataramea.com/gigi-becali-un-nou-gest-umanitar-impresionant-in-plin-coronavirus-multimilionarul-ajuta-varstnicii-cu-mancare/

Loc de comentat