Ia o lingură din acest amestec inainte să mergi la culcare pentru a elimina, în timp ce dormi, toxinele din ficat si intestine

Anunt

Usturoiul este considerat un aliment minune, conținând unele minerale esențiale rare precum germaniu, seleniu și telur. Pe lângă acestea, usturoiul este și o sursă bogată în vitamine, în compoziția sa regăsindu-se vitamina A, complexul de vitamine B, vitamina C, dar și minerale precum fosfor, magneziu, cuprui, potasiu, iod și calciu.

Beneficiile usturoiului pentru sănătate:

Poți folosi usturoiul pentru a lupta împotriva paraziților din stomac, împotriva fermentației, a virusurilor, fungilor și bacteriilor. Acest lucru este posibil datorită proprietăților antibacteriene puternice, dar poate, neutraliza și efectele radicalilor liberi datorită proprietăților antioxidante. Poți trata următoarele probleme de sănătate consumând 2-3 căței de usturoi în fiecare zi.

-Probleme de coagulare: în loc să iei aspirină, care cauzează răni la nivelul stomacului, ai putea consuma usturoi, care reprezintă o metodă naturală și eficientă pentru a subția sângele și poate ajuta în lupta împotriva trombocitelor.

-Prevenirea cancerului: Usturoiul poate preveni diferite tipuri de cancer datorită puternicelor sale proprietăți anti-canceroase

-banala răceală: asigură-te că mănânci 2 căței de usturoi dacă simți că te prinde o răceală. În plus, usturoiul poate ameliora congestia și poate face ca recuperarea să fie mai rapidă.

-colesterolul: pentru a reduce riscul unei boli cardiace, asigură-te că consumi zilnic suc de usturoi deoarece acesta va reduce reducerea colesterolului din sânge, dar și depunerea acestuia pe pereții arterelor.

-diabet: mănâncă unul sau doi căței de usturoi pentru a diminua nivelul de zahăr din sânge.

Anunt

-infecții cauzate de fungi: pentru a trata tendonul lui Ahile sau infecții la nivelul urechii, trebuie doar să aplici suc de usturoi pe zona afectată, iar mâncărimea se va alina.

– ulcerul peptic: usturoiul are proprietatea de a distruge paraziții bacterieni de la nivelul stomacului care duc la apariția ulcerului peptic

-toxicitatea: usturoiul te poate ajuta la detoxifierea sângelui, eliminarea toxinelor, a plumbului și alte metale care, din princina conținutului lor de sulf, sunt periculoase pentru organism.

– Balonarea: consumă cantități mici de usturoi pentru a ameliora nivelul gazelor din stomac.

Sfaturi pentru a consuma usturoi

Asigură-te că o sa consumi unul sau doi căței de usturoi în fiecare zi și apoi, vei putea adăuga sucul de usturoi pe lista rețetelor tale favorite.

Sfat special: prepară următoarea poțiune magică înainte să mergi seara la culcare

Pentru început, taie doi căței de usturoi proaspăt și lasă-i pentru 5-6 minute ca să poată elibera o enzimă numită allinază.

După aceea, cu apă, înghite usturoiul tăiat. în timp ce dormi, usturoiul se va deplasa pe lungimea întregului tract digestiv, neutralizând astfel toate toxinele, toate virusurile și toate bacteriile cancerigene și care pot dăuna organismului tău. În plus, componenții sulfuroși îți vor detoxifia ficatul, eliminând toxinele din sânge, plumbul și alte metale grele care sunt periculoase.

Anunt

Dimineața următoare, bea un pahar mare cu apă.

Precauție:

Luând în considerare faptul că usturoiul este o plantă medicinală puternică, 1-2 căței de usturoi consumați în fiecare zi sunt suficienți pentru maximizarea rezultatelor.
Așa cum am menționat anterior, usturoiul are efecte de subțiere a sângelui,acest lucru fiind unul dintre motivele pentru care ar trebui să evităm să consumăm usturoi în combinație cu alte medicamente pentru anti-coagulare. Încearcă să eviți să consumi usturoiul în cantități mari, acesta putând cauza diaree, balonare puternică și anemie.

Sursa: riseearth.com

loading...