Iata ce recomanda nutritionistii sa mananci la micul dejun pentru a scapa de grasimea abdominala

Anunt

Acesta este unul dintre cele mai sănătoase și mai delicioase mic dejunuri, deoarece conține vitamine și minerale care îmbunătățesc aspectul pielii și a părului, normalizează metabolismul și întărește organismul.

În plus, dacă este consumat în fiecare zi, acest mic dejun vă va ajuta să scăpați de toxinele din organism și va curăța intestinele.

Acesta rezolvă în mod eficient problema intestinelor leneșe și a constipației, topește grăsimea și normalizează greutatea corporală. După consumarea acestui mix sănătos timp de o lună, veți pierde cu ușurință 2-4 kg, mai ales în zona abdominală. Pe lângă asta, pielea, părul și unghiile vor deveni mai sănătoase și mai frumoase, iar burta se va topi încetul cu încetul.

Ingrediente

– 300 ml de lapte acru

– 2 linguri de ovăz

Anunt

– 1 linguriță de semințe de in

– 1 linguriță de pudră de cacao

– 5-7 prune uscate cărnoase

Instrucțiuni

Pregătiți micul dejun seara pentru a doua zi.

Turnați puțină apă fiartă (aproximativ 100 ml) peste prunele uscate. Acoperiți și lăsați timp de 5-10 minute.
Între timp, puneți fulgii de ovăz, semințele de in zdrobite și pudra de cacao într-un bol. Adăugați laptele acru și amestecați bine.

Tăiați prunele fin sau amestecați-le cu un blender până când obțineți un piure. Adăugați aceasta la amestecul de lapte acru.

Amestecați bine și lăsați să stea în frigider.

Anunt

Dimineața, scoateți din frigider și savurați un mic dejun sănătos și delicios.

Rezultatele vor fi vizibile foarte curând. În prima zi este posibil să apară o senzație “ciudată” în stomac, dar acest lucru va trece în curând. Sistemul digestiv va începe să funcționeze ca un ceas!

Sursa: articol relatat de oglinda.tv, healthyfoodteam.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat