Iata cum se scapa de durerea de talpi si de picioare cu ajutorul acestor 5 exercitii minunate

Anunt

Scapa de durerea de picioare cu aceste 5 exercitii

Oasele talpilor si oasele picioarelor sunt conectate intr-un fel sau altul. Din acest motiv, atunci cand te lovesti la deget, durerea urca pe picior.

Poti sa ai dureri de picioare de intensitati diferite ca rezultat al urmatorilor factori:

– unghii incarnate;

– piciorul atletului;

– degete care se suprapun;

– bataturi;

– pinteni calcaneeni;

Anunt

– inflamatii;

– artrita.

In reflexologia chinezeasca traditionala antica ce se practica de peste o mie de ani se considera ca organele sunt conectate cu degetele de la picioare si talpi.

Baile de picioare se practicau pentru a inlatura toxinele din corp, intrucat se crede ca picioarele sunt cel mai bun loc pentru detoxifiere.

Exercitii pentru inlaturarea durerilor de picioare:
S-ar putea sa nu vrei sa faci asta, avand in vedere ca in majoritatea cazurilor sa-ti rasfeti picioarele indurerate pare cel mai evident lucru de facut. Insa ai putea sa faci exercitii dimineata pentru aproximativ 5 minute; sunt usor de facut si foarte eficiente.

Incearca sa iti ridici degetele.
Stai in picioare si ridica-ti toate degetele. Fa asta timp de 5 minute cu ambele picioare.

Coboara-ti degetul mare.
In timp ce iti ridici degetele, coboara-l pe cel mare; e destul de dificil in timp ce toate celelalte degete sunt ridicate, dar incearca. Ai putea incerca sa alternezi cu cel mic de 5 ori consecutiv.

Balanseaza-te.
Stai in picioare si lasa-ti greutatea in partea inferioara a talpii. Balanseaza-te inainte si inapoi, apoi lasa-ti greutatea pe pernite; incearca de 10 ori.

Anunt

Exercitii cu mingea de tenis.
Ia o minge de tenis si invarte-o sub talpa in timp ce aplici o anume presiune pe ea. Cand mingea este sub piciorul tau incearca sa iti ridici degetele mari si alterneaza coborandu-le pana la sol pentru o intindere eficienta.

Uneste-ti degetele.
Poti sa stai pe podea cu picioarele intinse in fata ta. Incearca sa te inclini astfel incat sa iti atingi degetele de la maini cu cele de la picioare. Ridica-te usor inapoi; este un exercitiu dificil dar cu putin antrenament vei reusi sa il faci.

Prin antrenament te perfectionezi asa ca incearca zilnic aceste exercitii pana te vei obisnui si le vei face instinctiv.

Sursa: healthyfoodstar.com, foto secretele.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat