Localitatea din Romania unde curge apa cu aur. Buna ca tratament, confirmata de catre specialisti

Anunt

În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate.

Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor, scrie a1.ro.

Anunt

Într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim comuna Maieru. În locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, curge apă cu aur. La propriu.

Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal, iar oamenii sunt convinşi că are proprietăţi vindecătoare.

Apa izvorăşte din munte şi ajunge în comună printr-o conductă de trei kilometri. Pe acest traseu apa nu îngheaţă niciodată.

Dacă apele din comerţ au în general un PH peste şapte, apa din Maieru are PH peste opt. Medicii spun că apa alcalină ajută organismul să funţioneze corect şi asigură buna funcționare a sistemului digestiv.

Anunt

sursa: vezi mai multe pe a1.ro

Loc de comentat