Miere, mizez de nuca și scorțișoară. Un remediu simplu dar puternic care previne bolile de inima, redă memoria și scade colesterolul

Anunt

Aceasta reteta care combina mierea cu nucile si scortisoara, ii va pune pe medici pe ganduri, in special cand vor elibera retete pentru tratamentul diverselor boli aparute datorita deficientelor sistemului imunitar si nu numai.

Reteta are la baza 3 ingrediente simple – miere, nuci si scortisoara

Ingrediente necesare:

– 100 de grame de miez de nuca

– 300 de grame de miere

– 2 lingurite de scortisoara

Anunt

Metoda de preparare:

Zdrobiti foarte bine miezul de nuca si amestecati-l cu mierea si scortisoara pana cand amestecul se omogenizeaza.

Tratament:

1 – Pentru imunitate : consumati 1 lingurita pe zi pe o perioada cat mai lunga

2 – Pentru inflamatiile vezicii urinare : diluati 2 lingurite din acest preparat la un pahar de apa calduta. Consumati cate un pahar pe zi timp de 7 zile

3 – Pentru prevenirea si tratamentul bolilor de inima : o lingurita dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare (3-4 luni pe an)

4 – Pentru stimularea memoriei : consumati 3 lingurite pe zi, dimineata, la pranz si seara (se recomanda in special in perioada de examene)

Anunt

5 – Pentru scaderea colesterolului : consumati 4-5 lingurite pe zi, asciate cu adoptarea unei diete de tip vegetarian, si in maxim 1 luna, nivelul colesterolului va reveni la normal.

6 – Pentru tratamentul gastritei si ulcerului : consumati o lingurita dimineata pe stomacul gol pe o perioada de 30 de zile.

Referinte: sursa ganduridinierusalim, secretele.com, onlinereport.ro, foto ganduridinierusalim
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat