Misterele ascunse din Muntii Ural! Structurile megalitice din Munții Ural, construite de extratereștrii ?!

Anunt

De-a lungul timpului, fel de fel de lucrări au fost scrise referitor la piramidele din Egipt, cultura Maya şi multe alte mistere. Se pare că un singur subiect a fost omis, probabil involuntar, misterul neexplicat din Munţii Ural.

Este o zonă foarte vastă, acoperită în cea mai mare parte de păduri dese. Din aer este imposibil să vezi ceea ce se ascunde atât de bine la sol, ceea ce necesită o expediţie foarte bine structurată, cu foarte multe resurse.

Munţii Ural ascund foarte multe mistere care nici în ziua de astăzi nu se pot explica, chiar dacă nivelul de dezvoltare al umanităţii este fără precedent. De exemplu, în republica Komi, în Mun-Pupo-Nyor, există o formaţiune ciudată de pietre cunoscută sub numele de „Şapte fraţi şi o soră”.

Acestea seamănă cu niște statui și se află într-o zonă foarte greu de ajuns, cauză pentru care nu au devenit niciodată o atracţie turistică.


Cum a fost cărată piatra până acolo?

Anunt

Statuile se află în vârful unui munte, pe un platou, pe care se caţără cu greutate chiar şi cei mai experimentaţi alpinişti. Poate aceasta este cauza pentru care specialiştii se întreabă cum a putut cineva să construiască acele statui în vârful muntelui? Statuile au o vechime de peste 300 milioane de ani şi nu se poate stabili cu exactitate modul în care s-au format sau au fost construite.

Înălţimea obiectelor stranii este de aproximativ 30 metri, aproape de trei ori mai înalte decât celebrele statui din Insula Peștelui.

Cele opt formaţiuni au o poziţie ciudată, una dintre ele care seamănă cu o pasăre este separată de celelalte şapte.

În realitate sunt mai mult decât 8 statui, dar celelalte sunt împrăştiate în întreaga zonă. În dialectul local, Mun-Pupo-Nyor, are o semnificaţie interesantă şi se traduce prin „micul munte al zeilor”.

O legendă locală susţine că mai mulţi zei giganţi au trăit pe acel munte şi într-o zi au împietrit. Din această cauză statuile zac pe platoul respectiv de mai bine de 300 de milioane de ani.

Este limpede că niciun gigant nu a împietrit pe acel munte, dar oamenii de ştiinţă nu au reuşit să găsească nicio explicaţie care să definească formarea acestor statui, fie pe cale naturală sau ridicate de mâna unor fiinţe.

Anunt

Probabil că odinioară au trăit nişte giganţi pe muntele respectiv care dispuneau de o tehnologie avansată şi doar aşa au reuşit să construiască monumentele celor „şapte fraţi şi o soră”.

Sursa: mai multe pe gorj-domino.ro si descoperalumea.net

Loc de comentat