Misterele lumii hiper-fizice de lângă noi! Nu vedem tot ceea ce există

Anunt

În curând, putem deveni invizibili. Aceasta este concluzia unor cercetători ruși care susțin că au inventat o materie magică. Totul devine invizibil, oameni, mașini, case.

Cercetătorii fac parte din grupul de cercetare Rostec și susțin că această materie are proprietatea de a camufla un obiect precum un ecran protector.

În anul 2012, cercetătorii de la Universitatea Texas au reușit crearea unui cap invizibil compus din fibre de carbon. Un susținător al acestui proiect este și celebrul medic francez Charbonnier care a descoperit în cercetările sale conștiința intuitivă extra-neuronală.

În timpul morții clinice, moment în care inima nu mai funcționează, aceste persoane se dedublează, pot să se deplaseze la distanțe mari, în condiții de invizibilitate.

Anunt

O persoană care este inconștientă, în comă, sub anestezie, care nu se poate mișca, este capabilă să descrie ce se întâmplă în jurul său și nu numai. Concluzia lui Charbonnier este că oamenii trăiesc împreună, dar și în paralel.

Chiar și în Biblie întâlnim texte care descriu două lumi, cea terestră și cea din ceruri, o lume paralelă și invizibilă. Cercetătorii susțin că putem accede în această lume atunci când suntem în anumite stări și că devenim noi înșine invizibili.

Revista Physical X a publicat un articol în care mai mulți cercetători australieni și americani susțin această teorie. Omul trăiește într-un ocean de unde, de vibrații. Trecerea dintr-o dimensiune în alta, într-o lume invizibilă, este posibilă.

Omul are în ființa sa nu numai organe de simț fizice, ci și organe care pot percepe invizibilul. Aceste simțuri sunt în stare latentă și nu știm cum să le activăm. Lumea hiperfizică sau lumea invizibilă ne transmite mesaje pe care din păcate nu știm să le decriptăm.

Anunt

umea invizibilă este formată din materii subtile animate de forțe de o anumită intensitate. Ne rămâne un singur lucru să descoperim. Cum putem trece de aceste forțe?

sursa: mai multe pe efemeride.ro

Loc de comentat