NOSTRADAMUS a prezis alegerea lui DONALD TRUMP cu 400 de ani în urmă iar viitorul nu arata bine – VIDEO

Anunt

Este acesta inceputul sfarsitului pentru omenire? Ei bine, in conformitate cu cele spuse de expertul francez de predictictie Nostradamus, Donald Trump este prevestitorul apocalipsei.

Nu de putine ori in perioada alegerilor Trump a fost protagonistul unor afirmatii cel putin bizare( precum construirea unui zid urias, expulzarea imigrantilor s.am.d)

Cunoscutul medium al secolului XIV, Nostradamus, scria:

„Marele nerusinat si tupeist. El va fi ales conducator si guvernator al armatei”.

”Podul va fi rupt, iar orasul va fi dominat de frica”

Anunt

Este de inteles ca unii oameni s-au gandit la Donald Trump facand o paralela la cele spuse de Nostradamus. Mult mai ingrijoratoare la toate acestea este urmatoarea parte a predictiei franzelui care vizeaza viitorul:

”Falsa goarna ce ascunde nebunia, va provoca Bizantul sa-si schimbe legile”

Din nou, oamenii au facut o paralela intre colonia Greciei Antice a Bizantului si refugiatii greci din zilele noastre care fug de criza financiara din tara lor. Totodata, ei cred ca acest pasaj face referire la declaratia anti-imigratie a lui Trump, care desigur, se potriveste bine.

Militantii anti-Trump au reusit, de asemenea, sa traga concluzia ca Donald Trump este Al Treilea Antihrist, despre care Nostradamus vorbeste pe larg in scrierile lui. Pe scurt, Obama si Clinton au sustinut ca Trump ar distruge America, dar se pare ca unii banuiesc ca acesta chiar va nimici omenirea cu totul.

Dar, inainte de a lua in deradere cele spuse de Nostradamus, ar fi bine sa ne amintim ca faptul ca Nostradamus are dreptate in ceea ce priveste majoritatea predictiilor facute.

Lui Nostradamus i se atribuie o serie de preziceri, cum ar fi: Marele Incediu din Londra, Revolutia Franceza, Al II-lea Razboi Mondial, atentatul din 11 septembrie.

Anunt

Poate ca aceste presupuneri in ceea ce priveste apocalipsa nu sunt doar niste inventii, totusi.


VARBAGE via youtube.com

featured foto zmp3.xyz si original foto iphonedigital via flickr.com , jtf.org

Loc de comentat