Oamenii de știință ruși au descoperit ca ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si frecventa! Iata cum

Anunt

ADN-ul uman este un „internet biologic”, superior în multe aspecte celui artificial.

Cele mai recente cercetări științifice, realizate de cercetătorii ruși explică direct sau indirect fenomene precum clarvederea, intuiția,actele de vindecare spontană realizate de la distanță, vindecarea de sine, tehnici de afirmare, lumina / aura neobișnuită din jurul oamenilor (precum cea din jurul maeștrilor spirituali), influența minții asupra tiparelor de vreme și multe altele.

În plus, există dovezi pentru un nou tip de medicină in care ADN-ul poate fi influențat si reprogramat prin cuvinte si frecvențe FARĂ a extrage și inlocui genele.

Doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor. Acest procent face subiectul cercetărilor oamenilor de știință occidentali, fiind examinat și clasificat. Restul de 90% este considerat „ADN nefolosit”, noteaza suntsanatos.ro.

Cercetătorii ruși convinși că natura nu poate greși, au început sa cerceteze și acel 90% de ADN nefolosit, cercetări cărora s-au alăturat lingviști și geneticieni. Rezultatele lor, constatările și concluziile sunt pur și simplu revoluționare!

Potrivit acestora, ADN-ul nostru nu este responsabil doar pentru construcția corpului nostru, ci, de asemenea, servește la stocarea datelor și în comunicare. Lingviștii ruși au descoperit că codul genetic, mai ales cel de 90%, aparent inutil, urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane. În acest scop ei au comparat regulile sintaxei (felul în care cuvintele sunt puse împreună pentru a forma fraze si propoziții), semantica (studiul de sens în forme lingvistice) și regulile de bază ale gramaticii.

https://pixabay.com/en/dna-microscopic-cell-gene-helix-1903318/
Anunt

Ei au descoperit ca alcaloizii ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată si au reguli fixe, exact ca limbile noastre. Deci, limbajele umane nu au aparut accidental, ci sunt o reflectare a ADN-ului nostru.

Biofizicianul rus și biolog molecular Pjotr Garjajev și colegii săi au explorat, de asemenea, comportamentul vibrațional al ADN-ului. Concluzia a fost:. „Cromozomii vii funcționează exact ca calculatoarele solitonice / holografice, folosind radiația laser a ADN-ului endogen.” Acest lucru înseamnă că au reușit, de exemplu, să moduleze o anumită frecvență, iar cu ajutorul unei raze laser să influențeze frecvența ADN-ului și prin urmare, informația genetică in sine. Deoarece structura principală a perechilor de ADN-alcalin și a limbajului (cum am explicat mai devreme) au aceeași structură, nici o decodare de ADN-ului nu este necesară.

Se pot folosi pur și simplu cuvinte si propozitii din limbajul uman! Acest lucru, de asemenea, a fost experimental dovedit! Substanța ADN vie (în țesutul viu, nu in vitro) va reacționa întotdeauna la raze laser modulate de limbă și chiar la unde radio, în cazul în care sunt utilizate frecvențele adecvate.

Aceasta explică în cele din urmă și științific, de ce afirmațiile, formarea autogenă, hipnoza și altele asemenea, pot avea astfel de efecte puternice asupra oamenilor și corpurile lor. Este absolut normal și firesc pentru ADN-ul nostru să reacționeze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali extrag gene singulare din ADN și le introduc în altă parte, rușii au lucrat cu entuziasm la dispozitive care pot influența metabolismul celular prin frecvențe radio potrivite si luminoase, modulate adecvat și astfel repararand defectele genetice.

Grupul de cercetare condus de Garjajev a reușit să dovedească faptul că cu această metodă cromozomii deteriorați de raze X, de exemplu, pot fi reparați. Ei au capturat chiar modele de informare ale unui anumit ADN și l-au transmis altuia, astfel reprogramand celulele de la un alt genom. Astfel că au transformat cu succes, de exemplu, embrionii de broască în embrioni de salamandra, pur și simplu prin transmiterea tiparelor de informație ADN!

În acest fel, intreaga informație a fost transmisă fară nici unul dintre efectele secundare sau dezechilibrele întalnite, atunci cand se extrag si re-introduc genele unice de ADN. Aceasta este ceva de necrezut, o revolutie care poate transforma lumea! Toate acestea, prin simpla aplicare de vibrații și limbaj în loc de vechiul procedeu de operare! Acest experiment indică imensa putere a geneticii cu unde, care are în mod evident o influență mai mare asupra formării organismelor decât procesele biochimice ale secvențelor alcaline.

Dar cea mai mare descoperire este că fiecare persoană poate actiona asupra ADN-ului fară să aibă nevoie de nici un fel de dispozitiv! Se pot obține aceste rezultate prin propria putere, iar știința se va opri în cele din urmă să râdă de astfel de idei și va confirma și explica rezultatele. Și nu se termină aici.

Anunt

Oamenii de știință ruși au descoperit că ADN-ul nostru poate cauza tipare perturbatoare în vid, producând astfel găuri de vierme magnetizate! Găurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale așa-numitelor poduri Einstein-Rosen din vecinătatea găurilor negre.

Acestea sunt legături de tunel între zone complet diferite din univers, prin care informațiile pot fi transmise în afară de spațiu și timp. ADN-ul atrage acești biți de informație și îi transmite către conștiința noastră. Acest proces de hipercomunicare este cel mai eficient într-o stare de relaxare. Stresul, grijile sau un intelect hiperactiv poate bloca hipercomunicarea cu succes, sau informația va fi complet distorsionată si inutilă.

Sursa: autor Sanziana Busuioc mai multe pe suntsanatos.ro, foto typographyimages via pixabay.com cc0

Loc de comentat