OZN-urile si Extraterestrii am putea fi tot noi, dar din viitor

Anunt

Dr. Michael P. Masters este profesor de antropologie biologică la Montana Tech din Butte, Montana. Masters a petrecut peste două decenii examinând cu atenție posibilitatea ca fenomenul OZN să fie cel mai bine explicat în contextul descendenților noștri umani îndepărtați care se întorc din viitor pentru a ne studia în propriul lor trecut hominin evolutiv.

Folosind o abordare academică puternic înrădăcinată în antropologie, astronomie, astrobiologie și fizică, Masters a concluzionat in cartea sa „O abordare științifică multidisciplinară a fenomenului OZN” ca obiectele zburătoare identificate am putea fi tot noi, dar din viitor.

Potrivit Masters, „Scopul acestei cărți este de a iniția un dialog cu privire la posibilitatea ca observațiile extraterestre și OZN-urile să fie de fapt evenimente legitime care implică „extratempestri” – sau descendenții noștri care călătoresc în timp – a căror formă umanoidă și tehnologie avansată este rezultatul unei evoluții umane susținute. aici pe Pământ, mult timp în viitorul îndepărtat. ”

Anunt

Dr. Masters continuă această cercetare cu intenția de a iniția un dialog informat despre OZN-uri printr-o metodă de investigare abductivă, care este ferm înrădăcinată în știință și principiul parsimoniului.

„Continuu să rămân vigilent în propriul meu scepticism”, a remarcat Masters. „Nu am un devotament ferm și neclintit față de această noțiune și nu pretind să proclam adevărul.

„În schimb, intenția mea este pur și simplu să inițiez dialogul și să încurajez cititorii să ia în considerare modul în care continuarea tendințelor evolutive pe termen lung în cultura și biologia umană pe această planetă, poate duce în cele din urmă la noi să devenim cei care pilotează aceste obiecte în formă de disc prin intermediul instrumentul antropologic al călătoriilor în timp. ”

Masters și-a petrecut o mare parte din cariera sa profesională cultivând o vastă experiență academică care, pe lângă doctoratul în antropologie, include cercetări în fizică, astronomie și astrobiologie.

Anunt

sursa:anomalien.com/ foto anomalien.com

Loc de comentat