PICIOARE UMFLATE? Acest CEAI este cel mai bun remediu pentru picioarele umflate !

Anunt

Picioarele umflate sunt o problemă comună pentru mulți oameni și se poate întâmpla din cauza multor motive . Printre cei mai frecventi factori care contribuie la apariția acestei afecțiuni sunt o circulatie proasta de sange , ciclu menstrual , dieta nesănătoasă , creșterea în greutate și de sarcină .

Dacă ați lua în considerare schimbările de temperatură , umiditatea și vremea caldă, picioarele umflate sunt un aspect inevitabil .

Gravitația începe trăgând fluidele jos la nivelul picioarelor și vom începe să sufere de această afecțiune .

Această condiție poate fi într-adevăr incomoda și dureroasa și, dacă doriți să rezolvați rapid problema aveți nevoie pentru a ridica picioarele în sus în timp ce stati culcat .

Picioarele tale ar trebui să fie la o înălțime de aproximativ 30 cm , la aceeași înălțime cu inima . Un alt lucru pe care vă poate ajuta este ceaiul de patrunjel ; este benefic atunci când doriți să eliminati excesul de lichide din organism .

Acesta este modul în care vă puteți pregăti ceai :

Vei avea nevoie de unele frunze proaspete de patrunjel si radacini . Marunteste-le fin și se amestecă-le împreună . Pune 500ml de apă într -un vas și fierbe-o . Se adaugă 5 linguri de mix de pătrunjel și se fierbe timp de 5 minute .

După ce ați pregătit acest ceai puneți-l deoparte , să se răcească timp de aproximativ 20 de minute . Se strecoara ceaiul si se bea de 3 ori pe zi . În curând veți observa rezultate uimitoare și nu va mai avea probleme.

Sursa: goodmorningcenter , articol relatat de healthy-romania.ro, foto credit dailyhealthpost.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat