PLANTA care te face sa nu mai pui gura pe tigari! UITE CUM SA RENUNTI LA FUMAT !

Anunt

Inainte de a va dezvalui ingredientul secret, vreau sa va adresez o intrebare- sunteti sigur ca vreti sa renuntati la fumat? Ei bine, daca raspunsul este unul afirmativ, atunci puteti incepe sa cititi acest articol.

Stim cu totii faptul ca teama principala de a renunta la fumat consta in anxietate sau depresie. Exista totusi foarte multe ierburi si suplimente care va pot ajuta sa renuntati la fumat.

Fumatul este extrem de daunator sanatatii, insa pentru foarte multi oameni este extrem de dificil sa renunte la acest viciu. Un studiu recent, realizat de catre un grup de medici, a scos la iveala faptul ca fiecare tigara fumata, contine peste 4000 de substante chimice.

Trebuie sa fiti foarte atenti si sa renuntati imediat la acest viciu, deoarece aceste substante au fost asociate cu aparitia mai multor tipuri de cancer.

Anunt

Intrebare de 1 milion de dolari- care este numele ingredientului secret? Va spunem noi, stevia! Cititi articolul si afltai mai multe!

Proprietatile steviei

Studiile au confirmat faptul ca stevia ne poate ajuta sa renuntam la fumat. Stevia isi are originile in Paraguai si este folosita drept indulcitor.

Cum functioneaza

Stevia blocheaza semnalul dorintei de a fuma, catre creier, si astfel pofta dispare. Puteti aplica picaturi de stevie pe limba, ori de cate ori simtiti nevoia sa fumati o tigara. Inca ceva, stevia nu ingrasa, ci din contra, echilibreaza nivelul de zaharuri din sange si indeparteaza dorinta de dulce.

Ajuta si in cazul diabeticilor si este un remediu extraordinar daca va doriti sa slabiti.

Sursa: autor Maria, articol relatat de pentrusuflet.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”