Pune pe talpa acesti platuri si elimina peste noapte toxinele si kilogramele in plus. Este o metoda Japoneza

Anunt

Plasturii detoxifianţi au fost folosiţi pentru prima dată în Japonia, fiind aplicaţi pe tălpi înainte de culcare şi îndepărtaţi a doua zi, dimineaţa.

Plasturele aplicat pe talpă, în timpul nopţii, are la bază principiul ‘’ne detoxifiem şi slăbim, în timp ce dormim’’ (toxinele acumulate în organism sunt cea mai importantă cauză a îngrăşării).

De ce pe talpă

Studiile au demonstrat că talpa piciorului intră cel mai bine în contact cu ficatul, intestinul, stomacul şi pancreasul – principalii protagonişti ai metabolismului. Prin urmare, talpa piciorului reprezintă o cale de acces direct pentru substanţele active către astfel de puncte vitale, organismul fiind astfel reactivat în cel mai scurt timp. Cercetătorii japonezi susţin că toxinele sunt îndepărtate din organism în direcţia de sus în jos, respectiv, dinspre inimă spre extremităţi, tălpile fiind locul cel mai potrivit de captare a lor.

De ce noaptea

Noaptea este momentul ideal în care organismul se poate recupera şi regla, prin faptul că intră în repaus. Nu mâncăm, nu suntem stresaţi, iar corpul stă relaxat, culcat. Astfel spus, eficiența substanţelor active din ingredientele folosite şi difuzate de plasturii detoxifianți este multiplicată de 2-3 ori. Deşi poate fi găsit în comerţ, plasturele detoxifiant poate fi confecţionat şi acasă, folosind ingrediente naturale:

Plasture detoxifiant cu ceapă şi usturoi

Ingrediente

– 150-200 ml. apă

– 2 căţei de usturoi

Anunt

– 1 ceapă

– plasturi autoadezivi din faşă de tifon (se găsesc în farmacii)

Cum se procedeaza

Metoda este foarte simplu de urmat şi constă în aplicarea plasturelui înainte de culcare pe tălpi şi îndepărtarea acestuia, a doua zi, dimineaţa. În urma eliminării toxinelor, plasturele îşi va schimba culoarea, devenind mai mult sau mai puţin întunecat, în funcţie de cantitatea de toxine eliminată din organism.

1. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, cu un cuţit cu lama din onox, pe un suport din lemn

2. În apa clocotită se adaugă cele 2 legume, care se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

3. Îndepărtaţi vasul de pe foc, lăsaţi amestecul la răcit timp de 20 de minute, apoi filtraţi lichidul

4. Turnaţi picătură cu picătură din soluţia (filtrate) de ceapă şi usturoi pe plasturi, cu atenţie, păstrând uscată partea adezivă; Îmbibaţi plasturii suficient, fără ca soluţia să curgă din ei

5. Pe tălpile bine spălate şi uscate în prealabil, aplicaţi plasturii detoxifianţi (pe ambele tălpi)

6. Odată lipiţi bine de tălpi, încălţaţi o pereche de şosete, după care puteţi merge la culcare

Anunt

7. În următoarea zi, dimineaţa, dezlipiţi plasturii şi aruncaţi-i. Beneficiile plasturelui detoxifiant Beneficiile utilizării plasturelui detoxifiant de sine stătător sunt multiple: imunitatea organismului creşte, se eliberează toxinele nedorite, creşte nivelul energetic, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, se îmbunătăţeşte pierderea în greutate, crampele musculare şi durerile din încheieturi se ameliorează, la fel şi durerile provocate de artrită.

Mai mult decât atât, se îmbunătăţeşte calitatea somnului, senzaţia de oboseală dispare, iar starea psihică se ameliorează semnificativ.

Contraindicaţii

Această metodă inedită cu plasturi detoxifianţi nu este recomandată persoanelor cu boli cronice, persoanelor cu o stare de sănătate precară sau celor cu pielea tălpilor sensibilă. Plasturii detoxifianţi nu se aplică niciodată pe rană deschisă.

Sursa: articol relatat de topremediinaturiste.ro
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat