Remediu extrem de puternic . Trateaza orice de la diabet pana la stafilococul auriu

Anunt

Știm că semințele de susan sunt mai bune decât Tylenol în reducerea durerilor articulare și reducerea factorilor de risc cardiovasculari într-o manieră care face de rușine medicamentele, și de asemenea știm că semințele de in micșorează tumorile de sâni și prostată, dar beneficiile semințelor de chimen negru sunt încă în mare prea puțin utilizate și raportate.

În mod interesat, în ciuda acestora, parcă pentru a confirma potențialul imens al acestor semințe ca agent de vindecare, Nestlé, gigantul alimentar internațional, a patentat folosirea nigellei sativa pentru a „preveni alergii alimentare” în 2010 (publicația internațională de patentare a firmei Nestlé, cu numarul WO2010133574).

Această tentativă evidentă de a-și însuși ceva ce se cunoaște și utilizează tradițional susținea că sămânța sau extractul ar trebui să fie proprietate intelectuală a firmei Nestlé când e folosită ca ingredient alimentar sau medicamente. Conform unei publicații informative Third World Network din iulie, 2012:

Anunt

„Afirmațiile gigantului elvețian par invalide, utilizările tradiționale ale Nigellei sativa anticipau în mod clar cererea de patentare a firmei Nestlé, iar expertiza țărilor în curs de dezvoltare a validat deja aceste utilizări tradiționale și a descris, în termeni științifici contemporani, proprietățile medicinale ale semințelor de chimen negru pe care Nestlé încearcă să le revendice ca fiind descoperiri proprii.”

„Nestlé revendică dreptul asupra oricărui compus stimulator de receptor de opioizi pentru a trata și preveni alergiile, mai exact timochinona, și mai specific, administrarea de timochinonă în forma materiei vegetale de Nigella sativa (semințe). Tipul de alergie pe care se pune cea mai mare atenție este discomfortul stomacal și diareea.”

Vestea bună e că nicio astfel de patentare n-a primit încă aprobare și, deocamdata, acest aliment este disponibil gratuit. Pentru informații noi în scopul cercetării, pur și simplu vizitați Pubmed.gov, și înregistrați-vă pentru o înștiințare automată prin email pentru cuvintele cheie „nigella sativa.”, și veți fi printre primii care vor afla despre cercetările noi făcute pe această sămânță, în rețeaua cercetărilor biomedicale.

Sursa greenmedinfo.com, suntsanatos.ro, caplimpede

Anunt

“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat