Românii dorm, iar în Parlament se va vota, în câteva zile, LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII! Trezirea! Actul medical trebuie să rămână optional

Anunt

In Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților, s-a votat intr-o maniera totalitara, varianta legii Vaccinării Obligatorii. Acest lucru ne face sa credem ca exista o comanda politica si interese financiare foarte mari in spatele proiectului de lege.

Prezent în comisie și singurul care a votat împotriva acestei legi care ne restrânge tuturor drepturile civile și ne predă în mâna politicienilor corupți sau a personalului medical cu legături cu corporațiile farmaceutice care produc vaccinuri este deputatul PNL Matei Dobrovie,scrie daniel-roxin.ro

Iata ce a transmis deputatul Matei Dobrovie:

„Ziua ca hoții! Astăzi la Comisia de sănătate din Camera Deputaților a avut loc o ședință secretă în care s-a dat raport favorabil legii vaccinării obligatorii. Ordinea de zi a comisiei nu a fost afișată pe siteul Camerei, iar eu ca autor a mai multor amendamente la textul legii NU am fost invitat să le susțin. Nu am fost nici măcar anunțat că va fi ședința cu acest subiect. Nici presa nu a avut acces. S-a procedat în mare secret pentru a trimite raportul în plen chiar a doua zi, după ce doi ani de zile proiectul a stat la sertar. Mare grabă!

Anunt

Am cerut explicații pentru lipsa de transparență, iar președintele Comisiei, Florin Buicu de la PSD, mi-a spus că s-a cerut aprobare de la BP, că este o ședință tehnică, să fiu mulțumit că nu votează membrii Comisiei ca să fiu dat afară. Tipic! Până la urmă am cerut să înlocuiesc un coleg absent pentru a putea vota.

Abuzurile au continuat. Raportul cu amendamente admise și respinse fusese deja redactat înainte de ședință și nu s-au discutat decât cele pe care voiau să le admită. Nu am fost lăsat să-mi susțin amendamentele respinse, ci au fost picate în bloc.

Este un lucru bun că s-a ajuns la eliminarea unor prevederi extreme și abuzive precum neglijarea medicală, acordul prezumat și decăderea din drepturi a părinților, însă din păcate au rămas obligativitatea și amenzile.

Personal consider că informarea privind eventualele riscuri și efecte adverse este foarte importantă. Vaccinurile sunt și trebuie să rămână o procedură medicală opțională, pe care cetățeanul o accesează dacă dorește”, a declarat deputatul PNL, Matei Dobrovie.

Anunt

Legea vaccinării trecută pe șest prin Comisia de Sănătate

Publicată de Epoch Times Romania pe Luni, 2 martie 2020

Sursa: citeste mai multe pe daniel-roxin.ro si rgnpress.ro/2020/03/03/parlamentul-romaniei-instrument-de-facut-bani-pentru-big-farmaflorin-buicu-scula-big-farma-matei-dobrovie-despre-cum-a-fost-adoptata-vaccinarea-obligatorie/

Loc de comentat