Secretele Vaticanului: Manuscrisul care confirmă că oamenii au puteri supranaturale

Anunt

Ființele umane sunt dotate cu puteri extraordinare. Singura problemă este că puțini dintre oameni știu și pot să-și activeze aceste puteri sau daruri de la natură.

Pentru a înțelege complexitatea lucrurilor și pentru a înțelege cum sunt ascunse aceste secrete de ochii publicului larg.

Matricea divină din Univers și din corpul nostru

În tot Universul, există o matrice de energie care conectează tot ceea ce există. Această matrice este prezentă și în corpul nostru și în mințile și sufletele noastre. Este o matrice divină. În 1944, Max Planck, tatăl fizii cuantice, a demonstrat că întregul Univers și existență sau realitatea este simplă energie și că tot ceea ce este în jurul nostru este o iluzie.

Fără îndoială, Max Planck a demonstrat existența matricei divine care este energie pură. Cercetătorul Gregg Braden, care și-a dedicat mai mult de 20 de ani pentru a studia această matrice și a descoperit că trăim într-un Univers vibrațional, unde totul vibrează și totul este conectat prin aceste vibrații.

Nu descoperim această matrice pentru că nu este o matrice materială, ci una realizată în întregime din fire de corzi care vibrează la diferite frecvențe. Braden, a descoperit că și gândurile sau sentimentele noastre au propriile lor vibrații. Dragostea are cea mai înaltă și mai pură vibrație a tuturor și această vibrație poate vindeca orice boală.

Anunt

Modificarea ADN-ului
Câteva experimente științifice au arătat că ADN-ul nostru se schimbă în raport cu vibrația pe care o generăm. Ura, lăcomia și alte sentimente negative conduc la deteriorarea ADN-ului și la boală. Avem puterea de a vindeca sau de a face rău.

Mai mult de atât, prin aceste vibrații emise de om se poate modifica și realitatea. Totul depinde de modul în care gândim sau percepem lucrurile din jurul nostru.

Desigur, acest lucru necesită tehnici specifice de meditație și rugăciune. Iisus a vorbit despre acest lucru, dar nu ne-a dat instrucțiuni precise despre cum să ne schimbăm propria realitate, așa cum dorim.

Secretele ascunse și la Vatican

Biserica Catolică a interzis această cunoaștere de sute de ani, dar în 1946, în peșterile din Qumran, un țăran a descoperit zeci de suluri, printre care și Cartea Isaiei, care ne învață rugăciunile și ritualurile de a ne schimba realitatea.

Cartea lui Isaia, care este un text scris cu peste 2000 de ani în urmă, descrie ceea ce teoriile cuantice au descoperit abia acum 100 de ani, că există multe realități și multe lumi care pot fi create prin intenții concentrate.

Aceasta este o carte foarte importantă pentru umanitate, pentru că umanitatea este adormită și la mila a diferitelor forțe spirituale care ne manipulează pentru a face ceea ce doresc.

În Cartea lui Isaia este o rugăciune care ne va permite să ne trezim și să scăpăm de lanțurile de ignoranță pe care guvernele și bisericile ni le-au impus.

Anunt

Braden spune că trebuie să începem să practicăm această rugăciune și să acceptăm că ne creăm propria noastră realitate.

Potrivit lui Braden, cheia pentru a debloca puterea acestei rugăciuni este de a simți deja că viitorul pe care îl imaginăm este real.

sursa: mai multe pe efemeride.ro

Loc de comentat