Secretul MC’Donalds dezvaluit – Ce se ascunde de fapt in SANDWICH-URILE sale – VIDEO!

Anunt

După ani de speculații și de teorii neconfirmate, marele gigant Mc Donald`s a dezvăluit, în sfârșit ce folosește cu adevarăt în burgerii săi, atât de îndrăgiți și consumați la nivel mondial.

Probabil că ați auzit zvonurile potrivit cărora, cel mai cunoscut lanț de fast-food-uri din lume folosește un soi de aditiv rezultat din resturile animaliere, care nu este de fapt indicat pentru consumul uman. Acest aditiv, obținut din resturile animaliere necomestibile acționează ca un stabilizator împotriva grasimii și face ca burgerul să reziste mai mult. Aceste resturi care contribuie la crearea aditivului în cauză nu ar fi indicate consumului uman, ci mai degrabă pentru consumul animalelor, ăntrucât pot conține diverse bacterii periculoase pentru om, cum ar fi bacteria E. Coli.

Anunt

Într-o campanie lansată de McDonalds numită „Mâncarea noastră. Întrebările Voatre”, gigantul american a declarat clar și răspicat c nu folosește un astfel de aditiv, însă cu toate acestea, în compoziția burgerilor ar exista ingrediente îndoielnice.

Astfel potrivit publicației online MyHealthyBook.com, McDonald’s folosește la fabricarea burgerilor azodicarbonamid, un compus chimic care se găsește și în fabricarea preșurilor pentru baie, de exemplu! În mod surprinzător, compania susține că acest compus chimic este inofensiv pentru consumul uman.

” Utilizăm doze variate de azodicarbonamid în produsele noastre, inclusiv cele non-alimentare. Deși unii spun că această substanță este nesănătoasă pentru organism, iar produsele noatre ar conține plastic sau cauciuc, nu este cazul în ceea ce privește produsele noatre. Iar în favoarea acestui argument, vă invităm să vă gândiți la sare, nu ca la un produs pe care îl consumați zilnic, ci ca la un produs care poate fi utilizat deopotrivă și la deszăpezirea străzilor! La fel și azodicarbonamid-ul, poate fi folosit în mai multe moduri”
Iata mai jos reportajul oferit de cei de la ABC NEWS

Sursa: articol relatat de ccplus.ro si MyHealthyBook.com , foto-video ABC NEWS via youtube.com