Si tu risti facand asta! Pompierii avertizeaza cu privire la modalitatile si obiceurile de incarcare ale telefoanelor mobile! Uite ce nu trebuie sa faci NICIODATA – VIDEO

Anunt

Probabil nu v-ați gândit niciodată că ceva atât de simplu ca încărcarea telefonului dvs. ar putea fi un lucru foarte periculos. Dar, potrivit Departamentului de pompieri din Newton, New Hampshire, multe lucuri pot merge gresit dacă nu iti incarci telefonul in mod corect.

Acestia au postat recent un avertisment pe Facebook în legătură cu posibilele pericole legate de încărcarea telefonului mobil alaturi de câteva imagini destul de deranjante cu privire la riscurile la care te supui.

Postul afirmă: „Cercetarea a arătat că 53% dintre copii / adolescenți își tin telefonul sau tableta fie pe pat, fie sub pernă. Acest lucru poate fi extrem de periculos. Căldura generată nu se poate disipa și încărcătorul va deveni din ce in ce mai fierbinte. „

Departamentul de pompieri a creat postul în speranța că va aduce la cunoștință pericolele de încărcare a dispozitivului mobil în timp ce se află în pat.

Ei au continuat: „Este foarte probabil ca perna / patul se va aprinde. Acest lucru pune copilul / adolescentul, precum și pe oricine altcineva în casă, în mare pericol. „

Departamentul de pompieri a inclus fotografiile cu așternuturi arse cauzate de incarcarea telefoanelor in pat.

Preocupările departamentului de pompieri sunt foarte reale, în special în epoca actuală a tehnologiei. În conformitate cu securitatea electrică În primul rând, peste jumătate dintre copii au recunoscut că și-au lăsat telefonul, laptopul sau tableta încărcat pe pat.

Anunt

Ei subliniază faptul că incarcatoarele contrafacute sunt una dintre principalele cauze ale unor astfel de intamplari nefericite.

Departamentul de pompieri din Tuscaloosa, Alabama a împărtășit cateva sfaturi de siguranță pentru public:

– Nu utilizați dispozitivul în timp ce acesta este la încărcat.

– Asigurați-vă că ați deconectat încărcătoarele care nu sunt utilizate.

– Încărcați dispozitivul pe o suprafață tare.

– Nu încărcați niciodată un dispozitiv mobil pe o suprafață moale, cum ar fi o canapea sau un pat.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe informații despre siguranța încărcării telefonului mobil:

Anunt

Distribuie si prietenilor tai pentru a evita o eventuala tragedie.


GeoBeats News via youtube.com

Sursa: http://www.lifeaspire.com www.davidwolfe.com/fire-department-warning-phone-charging-habit/, foto davidwolfe.com

Loc de comentat