Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara este pe primul loc la vindecarea de COVID-19 a pacientilor romani! Felicitari !

Anunt

Iata ca in aceste vremuri grele pline de evenimente nefericite avem parte si de stiri pozitive. Potrivit medicului Virgil Musta, la spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara au fost vindecați și externați 53 de pacienți confirmați cu noul virus COVID-19.

Spitalul Victor Babeș din Timișoara are o alta modalitate de tratament pentru pacienții infectați cu coronavirus, iar din acest motiv este declarat spitalul cu rata cea mai mare de vindecări de coronavirus din România.

Anunt

În Capitală au fost anunțate vindecate 19 cazuri de COVID-19, trei în Craiova, două la Constanța, unul la Cluj și un caz vindecare de Iași.

Timișoara are cel mai mare număr de vindecări de COVID-19.

Potrivit Digi24, medicul Musta a declarat că la spitalul din Timișoara este folosită o altă modalitate de tratament pentru pacienții cu coronavirus. Mai exact, pacienții primesc două antivirale care aduc rezultate pozitive în doar câteva zile.

„Noi folosim o altă schemă de tratament decât restul țării, dar și conjunctură a fost favorabilă, pentru că pacienții pe care i-am tratat au fost pacienți tineri. Fără comorbidități, fără boli asociate, la care teoria spune că evoluția bolii este bună. Schemă pe care o dăm noi este formată din o tabletă cu 2 antivirale, care la 3-4 zile după administrare dau teste negative. Așteptăm două teste negative, după care îi externăm”, a explicat medicul Virgil Musta.

Anunt

sursa: mai multe pe stiri-24.com si zvonulzilei.eu/val-nou-de-vindecati-la-spitalul-de-boli-infectioase-din-timisoara-alti-11-oameni-au-scapat-de-coronavirus/?

Loc de comentat