Tibetul – Locul Unde Cerul Comunică Cu Pământul

Anunt

Tibetul este locul unde legendele devin realitate, unde cerul comunică cu Pământul. În anul 1935, Himmler primește ordin de la Hitler pentru a fonda organizația Ahnenerbe, care avea ca scop studierea rasei ariene.

Cercetătorii naziști s-au deplasat în toată lume și au ajuns și în Tibet, unde și-au instalat tabere și radiotransmițătoare. Erau convinși că tibetanii îi pot învăța multe lucruri care îi vor face să cucerească lumea.

Academicianul Theodore Illion se deplasează personal în Tibet, unde intră în contact cu o grupare de călugări care trăia în galerii subterane. Călugării susțineau că ei controlează lumea printr-un sistem de proiecții astrale și prin telepatie.

Cercetătorii au fost uluiți de cunoștințele pe care tibetanii le aveau. Pentru a vindeca cancerul ei foloseau puterea tămăduitoare a unei ciuperci.

Un alt mister este calendarul tibetan, care conform specialiștilor este foarte elaborat și exact. Fiecare an are o culoare în funcție de fenomenele care se vor produce. Albastru desemnează anul cu inundații sau multe ploi, galbenul reprezintă pământul și posibilele cutremure care se vor produce în acel an, roșu reprezintă focul și erupțiile vulcanice. Calendarul tibetan oferă imaginea completă a vremii dintr-un an, potențialele pericole și fenomenele astrologice.

Anunt

Tibetanii cunosc ceea ce reprezintă forma unui nor și în funcție de imagine prevestesc evenimentele care se vor produce. Specialiștii spun că există o artă a cititului în nor.

Nu mai este un secret că în templele și mănăstirile budhiste, călugării inițiați pot realiza lucruri care depășesc imaginația. Există persoane inițiate care levitează, comunică prin telepatie, sau organismul lor pare că nu are limite.

Ceea ce a intrigat pe occidentali a fost prezența mesagerilor Lung Gom Pa care se pot așeza pe un ou fără să-l strivească sau pe o grămadă de orez, fără a mișca un bob. Ei pot călători zile și nopți, fără întrerupere, cu viteza unui animal de tracțiune.

Și cercetătorii chinezi au fost fascinați de misterele tibetanilor și au trimis mai mulți specialiști care să studieze locurile și oamenii. Așa a fost descoperită una dintre cele mai misterioase civilizații, Dropa. Este vorba despre o civilizație de pitici despre care se spune că este de origine extraterestră și care trăia în galeriile subterane.

Au fost descoperite 138 de schelete, cranii imense cu membre fragile și de dimensiuni mici. Specialiștii, în urma analizelor, au constatat că scheletele nu sunt de origine pământeană.

Totodată au fost descoperite și discurile Dropa. Discuri mici cu diametrul de 30 de centimetri și cu găuri în mijloc de 20 milimetri.

Anunt

Aceste discuri, atunci când sunt atinse de un impuls electromagnetic, încep să emită sunete. Zgomotul produs de acestea seamănă cu rugăciunile din timpul meditațiilor călugărilor budişti.

Poate că este un mesaj transmis către cer, în speranța că cineva ar fi putut recupera această civilizație.

sursa: mai multe pe efemeride.ro

Loc de comentat