Toata tara trebuie sa stie asta! Pe data de 19 August in Bucuresti se pregateste un MEGA PROTEST. Protestul este aprobat !

Anunt

ANUNȚ IMPORTANT REFERITOR LA ACȚIUNEA DE PROTEST A CETĂȚENILOR ROMÂNI ÎMPOTRIVA CLASEI POLITICE
13781975_1142973449058638_2632879200176255747_n
CU INCEPERE DIN DATA DE 19 AUGUST 2016(mai multe informatii pe pagina de facebook a protestului)

1. TEMA PROTESTULUI: STOPAREA DEGRADĂRII NIVELULUI DE TRAI AL POPULAȚIEI, REDAREA DEMNITĂȚII UMANE A CETĂȚENILOR ROMÂNI DIN ȚARĂ ȘI DIASPORĂ, OPRIREA JAFULUI METODIC EXERCITAT ASUPRA ÎNTREGULUI TERITORIU ȘI ALE RESURSELOR NATURALE ALE ȚĂRII ȘI A CAPITALULUI ROMÂNESC, SPUNÂND CLAR ”AȘA NU SE MAI POATE ȘI NU VĂ MAI PUTEM LĂSA SĂ CONTINUAȚI CU DISTRUGEREA ȚĂRII ȘI A NEAMULUI ROMÂNESC”.

2. OBIECTIVUL PROTESTULUI: ADUCEREA LA CUNOȘTINȚA ÎNTREGII CLASE POLITICE ȘI A TUTUROR AUTORITĂȚILOR ROMÂNE, PRECUM ȘI A AMBASADELOR DIN ȚARĂ ASUPRA NIVELULUI INSUPORTABIL AL DISPERĂRII LA CARE S-A AJUNS DATORITĂ SĂRĂCIEI ACUTE ÎN CARE TRĂIESC MAJORITATEA CETĂȚENILOR ROMÂNI ȘI A DECIZIEI FERME LUATE DE ROMÂNI PENTRU A REINSTAURA ORDINEA NECESARĂ PENTRU A REDA POPULAȚIEI DREPTUL LA O VIAȚĂ DEMNĂ, DREPTUL LA SĂNĂTATE, LA SIGURANȚĂ EXISTENȚIALĂ, LA BUNĂSTARE, LIBERTATE ȘI LA O EDUCAȚIE CONFORMĂ CU ASPIRAȚIILE POPORULUI ROMÂN, CHIAR ȘI CU SACRIFICIUL NECESAR DE NE LUA SOARTA ÎN PROPRIILE MÂINI.

3. SCOPUL PROTESTULUI:

Anunt

a. Expunerea clară de către participanții la protest, din cât mai multe categorii sociale a tuturor elementelor disfuncționale care afectează buna funcționare a societății, a muncii lor și a gradului siguranței existențiale a cetățenilor români.

b. Prezentarea și susținerea publică atat a revendicărilor care vor contribui la revigorarea bunului mers al țării, cât si pentru apărarea efectivă a a dreptului la viață, la sănătate, la siguranță existențială, la bunăstare, la demnitate umană și libertate pentru fiecare cetățean român din țară sau din diasporă.

c. Somarea publică, fermă și ultimativă a întregii clase politice, a autorităților centrale și locale asupra punerii în practică a revendicărilor expuse în regim de urgență pentru a nu genera producerea unor probleme grave de instabilitate a țării.

d. In urma unirii tuturor grupurilor civice, a activiștilor voluntari, a organizațiilor neguvernamentale într-o ALIANȚĂ NAȚIONALĂ , se va asigura redactarea unui document cuprinzător al revendicărilor expuse care va fi transmis tuturor factorilor decidenți din țară, inclusiv ambasadelor, material care va constitui și programul activităților viitoare ale protestelor care se vor organiza în condițiile în care nu se va trece la materializarea revendicărilor invocate de noi.

4. LOCUL ȘI DATA OFICIALĂ DE DESFĂȘURARE A PROTESTULUI: Parcul Izvor și București începând cu data de 19 august orele 17, continuând și în zilele de 20 și 21 august 2016 între orele 8.00- 12.00 si 17.00-22.00 . Pentru cetățenii români care nu se pot deplasa în această perioadă la București, in paralel se pot organiza în această perioadă mitinguri de susținere a acestor proteste în fața sediilor prefecturilor, ale primăriilor, cât și în fața sediilor ambasadelor și consulatelor României din străinătate.

Anunt

5. PARTICIPANȚII LA PROTEST: Protestul nu este deschis pentru nici una dintre formațiunile politice indiferent de mărimea ei, de faptul că se află sau nu la guvernare, că este sau nu reprezentantă în Parlamentul României.
Protestul este deschis pentru participarea liberă a fiecărui cetățean român, a grupurilor de voluntari sau a organizațiilor civice, a întreprinzătorilor sau a agenților economici români, a tuturor categoriilor socio-profesionale indiferent de vârstă, religie sau sex, oameni de bună credință care își doresc și luptă pentru o ROMÂNIE PROSPERĂ, O ROMÂNIE MODERNĂ, O ROMÂNIE A ROMÂNILOR.

Mai multe informatii pe pagina de facebook Romania este a noastra !

Loc de comentat