UITE cum iti poti debloca GLANDA PINEALA si deschide AL TREILEA OCHI pentru a obtine o cunoastere dincolo de perspectiva obişnuită

Anunt

Iată cum îl poţi descoperi pe al tău!

Al Treilea Ochi este un concept mistic şi ascuns care se referă la un ochi invizibil, imaginar ce oferă o cunoaştere dincolo de perspectiva obişnuită.

In articolul urmator iti vom prezenta 5 modalitati diferite prin care iti poti deschide acest „al treilea ochi” .

1- Bazine de plutire

Joe Rogan le descrie mai bine decat Disney Land, el spune că dacă oamenii ar şti cât de distractive sunt, s-ar alinia pentru a face o încercare!

A intra în bazin este ca şi cum ai intra intr-un sicriu, ideea este să te lipseşti de toate simţurile. Întuneric si linişte deplină, şi bineînţeles, plutirea.

Bazinul este plin cu apă şi cantităţi mari de sare Epsom care îţi redau senzatia de scadere in greutate, imediat ce intri, cu apa încălzită la temperatura corpului si toate celelalte simţuri de care te-ai lipsit, iti redau probabil cel mai apropiat sentiment că pluteşti în spaţiu.

Beneficiile acestei activităţi pot fi simţite zile întregi şi câteodată săptămâni după.

Bazinul poate fi folosit pentru o mulţime de lucruri, de la a înţelege cel mai adânc sine al tău până la a te pregăti pentru un maraton.

foto neonnettle.com

Bazinul se prezumă a ajuta utilizatorii să obţină o stare psihică ce poate fi adesea obţinută de cei care au petrecut mulţi ani în a-şi perfecţiona arta meditaţiei.

2- Antrenamentul cu impulsuri electrice cerebrale

foto neonnettle.com
Anunt

Acesta este o formă asistată de meditaţie ce foloseşte sunetul. S-a pornit de la premiza că aşa cum cele două bătăi opuse se unesc la fel se întâmplă şi cu mintea si corpurile noastre.

Se presupune că trupurile noastre se unesc tot timpul în mod natural cu ritmurile din jurul nostru, doar că în mod normal noi nu observăm asta.

În învăţăturile antice se regăsea des această tehnologie, practicându-se folosinţa lucrurilor precum bolurile muzicale si tobele folosite de şamani pentru a ajuta modificarea constiinţei participantului.

Antrenamentul cu impulsuri electrice cerebrale pretinde a crea în câteva minute aceleaşi unde cerebrale pe care meditaţia tradiţională te-ar ajuta să le obţii în ani.

3- Lumina Lucida

foto neonnettle.com

Dezvoltată de doctorul Dirk Proeckl,neurolog si psiholog si doctorul Engelbert Winkler, psiholog si psihoterapeut, dispozitivul luminii lucide stimulează diferite părţi ale creierului, în principiu undele alfa, ce rezultă intr-o experienţă optică determinată în totalitate de conştiinţa privitorului.

În timp ce stai în faţa luminii cu ochii închişi, mintea privitorului crează automat o serie de imagini ce il duc în propria calatorie, acest lucru fiind o metodă măreaţă de a înţelege noi laturi ale tale.

Se presupune că va fi nevoie de mulţi ani de meditaţie pentru a obţine o experienţă asemănătoare.

4- Yoga

foto neonnettle.com

Există multe forme diferite de yoga.

Shiva yoga este una dintre cele ce se bazează pe deschiderea celui de-al treilea ochi. Yoga este despre alinierea si deschiderea roţilor energetice în corp, atunci când toate funcţionează corect ar trebui sa călatoreşti în timp şi să vizitezi noi dimensiuni într-o clipită.

5 – Proiectii astrale

Anunt
foto neonnettle.com

Odată ce al treilea ochi funcţionează cum trebuie, continuă să mergi în aventuri astrale constante. Cercetările sugereză că mai mult de unul din patru oameni pot şi vor avea spontan o proiecţie astrala la un moment dat în viaţa lor.

Unii oameni pretind că au descoperit abilitatea de a părăsi din propria iniţiativă trupurile lor si ca ei pot accesa diferite straturi ale realităţii într-o forma spirituală.

Proiecţia astrală este o artă şi o abilitate ce poate fi dezvoltată în mulţi ani prin intermediul practicii spirituale si al meditaţiei, unii oameni reuşind experienţe similare prin folosirea drogurilor precum DMT.

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l si prietenilor tai folosind butonul Share! Iti multumim!

Sursa: neonnettle.com , foto CC0 Public Domain stux via pixabay.com

Loc de comentat