Un fapt banal, președintele Austriei merge spre locul de muncă! Modest si fara coloana oficiala! Asa da!

Anunt

O imagine banala, intr-o zi obisnuita de decembrie. Din dinamica celor surprinsi de obiectivul camerei foto, iti dai seama ca e forfota unei dimineti in care oamenii se indreapta catre locul de munca, nimic special, nimic care sa atraga atentia.

Si totusi, barbatul marcat cu sageata in imagine, cel cu par grizonat, cu un rucsac in spate, cu un pachetel de mancare, purtat grijuliu sub brat, oricat de discret ar dori sa fie poate fi recunoscut.

La fel de modest ca si ceilalti trecatori se indreapta catre locul de munca – Presedintia Austriei. N-are nevoie antemergatori cu girofar, care sa-i usureze deplasarea prin trafic, nu sunt strazi inchise, iar garzile de corp sunt la fel de discrete ca si el, scrie biz.ro

Alexander Van der Bellen este presedintele Austriei, o tara cu un venit national brut de 403.768 de miliarde de dolari, cu un PIB de 47.188 de dolari pe cap de locuitor.

va mintiti, oricat ne-am zbate, raspunsul, de-a lungul vietii noastre e inca NU. Pentru a ne insanatosi, mai avem nevoie de civilizatie, de educatie, si in doze din ce in ce mai mari!

Alexander Van der Bellen a candidat independent la functia de presedinte al Austriei la alegerile din decembrie 2016. Acesta s-a clasat pe primul loc in urma celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cu 53,6% din voturi.

Pozitia de presedinte in Austria este simbolica, fara puteri executive, insa Hofer a indicat clar ca doreste sa fie un sef de stat activ, amenintand sa demita guverne in cazul introducerii de taxe si sa ceara organizarea de referendumuri pe o serie de teme, chiar daca convocarea de plebiscite nu intra in atributiile presedintelui.

sursa: mai multe pe bzi.ro

Loc de comentat