USA DETINE „CORABII SPATIALE”. Iata ce spune cel mai mare Hacker care a intrat in computerele NASA si ale armatei americane

Anunt

Potrivit hackerului, care se confruntă cu acuzații de intruziune în computerele NASA de zece ani, Statele Unite dețin o flotă de nave spațiale. Gary McKinnon crede că a găsit informații care confirmă faptul că guvernul SUA are un program spațial secret, o flotă de corăbii care operează în spațiu.

Gary McKinnon este acuzat de cel mai mare atac de hacking din istoria Statelor Unite, când a reușit să intre în computerele armatei, forțelor aeriene, marinei și NASA.
În ultimul interviu pentru Canal OZN Richplanet TV, McKinnon a spus în cele din urmă tot ce a găsit: „Lucrez la asta de luni și luni. M-am tot gândit că în cele din urmă tot voi deschide ușa asta „.

Mc Kinnon spune că a folosit Landsearch, ceea ce i-a permis să caute toate fișierele și folderele din zona sa de interes.

„Căutam informații și am găsit un folder în Excel numit Nu.Ofițeri non-terestri, conținea ranguri și nume, precum și informații despre transferurile de materiale între nave. Am înțeles că trebuie să aibă nave functionale în spațiu – numele lor au început de la USS „.

Anunt

Ca o paranteza, s-ar parea ca s-a pus in practica o teorie din anii ’90, teoria fizicianul Miguel Alcubierre, care preciza că ar fi mai ușor extinderea spațiului din spatele unei nave și contractarea spațiul din față pentru ca nava sa se poata deplasa la viteze mai mari decât viteza luminii.

În timpul ultimului interviu, McKinnon a descris o conversație cu fostul informator NASA Donny Hare, care a spus că NASA încearcă să ascundă informații secrete ștergând OZN-urile din fotografii.

În timp ce mulți oameni cred că aceasta este o altă mână de alarme false, există mai mulți foști angajați ai NASA și ai guvernului care confirmă rapoartele lui McKinnon.

Potrivit unui fost ofițer de marină, nu numai că oamenii au fost pe Marte în trecut, dar avem și un program spațial secret și o flotă care operează în spațiu. El însuși a fost trimis pe planeta roșie timp de câțiva ani pentru a proteja cinci colonii umane de formele de viață locale. Potrivit unui fost ofițer de marină cunoscut sub numele de căpitanul Kaye, el nu numai că a petrecut câțiva ani pe Marte, dar a servit și pe o imensă navă spațială de marfă timp de trei ani. El a lucrat pentru Mars Defense Force (MDF), care este deținută și operată de Mars Colony Corporation (MCC), care este în esență o companie formată din instituții financiare, guvern și companii de tehnologie. Kaye și echipa sa făceau parte dintr-o secțiune specială a Marinei Statelor Unite, cu mare secret, pentru a proteja cele cinci colonii nou formate de pe Marte. Forța de Apărare a Pământului, o altă unitate militară secretă, a recrutat soldați profesioniști din Statele Unite, China și Rusia.

O parte din declarația căpitanului Kay este de acord cu cele ale lui Michael Relfe, un alt informator care a spus că a slujit pe planeta roșie de douăzeci de ani. Laura Magdalene Eisenhower, strănepoata fostului președinte al Statelor Unite Eisenhower, spune că au existat unele încercări de a o recruta într-o colonie de pe Marte sub conducerea savantului Dr. Hala Puthoffa.
Dezvaluirile merg mai departe, există oameni pe Marte de mai bine de douăzeci de ani. Sapte angajați au văzut aceleași date, din care putem concluziona că programul spațial secret a existat si există încă.

Una dintre angajate, Jackie afirmă că, atunci când a lucrat ca membru al echipei de procesare a informațiilor din modulul Viking Lander, a văzut într-o transmisie live de pe Marte cum oamenii coboară pe suprafața planetei roșii.

Anunt

Într-un interviu acordat Coast-to-Coast AM, Jackie a vorbit despre oamenii de pe Marte. Și nu numai ea, mai mulți angajați ai NASA spun așa ceva de mulți ani.
Mulți ufologi cred că aceste declarații ale persoanelor menționate mai sus sunt adevărate și că informațiile au fost păstrate secrete pentru public.

sursa: facebook.com

Loc de comentat