VIDEO SOCANT ! Ritual satanic de sacrificare filmat la Acceleratorul de Particule din Elvetia CERN

Anunt

Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (în engleză: European Organization for Nuclear Research, în franceză: Organisation européenne pour la recherche nucléaire), cunoscută mai ales prin acronimul CERN, păstrat de la vechea denumire în limba franceză Conseil européen pour la recherche nucléaire (Consiliul European pentru Cercetare Nucleară; CERN se pronunță în franceză /sɛʀn/, v. AFI) este o organizație europeană de cercetare științifică, care operează cel mai mare laborator din lume pentru cercetarea particulelor elementare.

Laboratorul este situat la câțiva kilometri nord-vest de Geneva (46°14′3″N 6°3′19″E), la granița dintre Elveția și Franța. Fondată în 1954, organizația are în prezent 22 de state membre. Israel este prima (și unica în prezent) țară non-europeană cu statut de membru deplin.

Funcția primară a complexului CERN este de a furniza acceleratoare de particule elementare și alte tipuri de infrastructuri necesare fizicii particulelor de energii înalte. La CERN au fost realizate numeroase experimente de diferite tipuri, implicând colaborarea internațională.

Massmedia Progresiștă încearcă să vă spună că ritualul „a fost o glumă”. NU-I CREDEȚI

Anunt

Videoclipul include „înjunghierea” unei femei şi este filmat din perspectiva unui spectator care urmăreşte ceremonia de la o fereastră. În punctul culminant al ritualului, spectatorul spune mai multe cuvinte injurioase şi fuge, lăsând camera video pornită. Ceremonia a fost recreată în faţa unei statui ce îl înfăţişează pe zeul hindus Shiva, expusă permanent în sediul Cern.

„Aceste scene au fost filmate pe domeniul nostru, fără permisiune oficială şi fără să ni se aducă la cunoştinţă. Cern nu tolerează acest tip de şaradă, care poate genera neînţelegeri în legătură cu natura stiinţifică a muncii noastre”, a transmis purtătorul de cuvânt al Cern, într-un e-mail pentru Agenţia France-Presse (AFP), adăugând că investigaţia este o „problemă internă”.

Videoclipul a generat întrebări cu privire la siguranţa din campusul Cern. Despre măsurile de siguranţă impuse la accesul în campus, purtătorul de cuvânt al Cern a spus că sunt verificate constant cardurile, la fiecare intrare.

„ID-urile Cern sunt verificate în mod sistematic la fiecare intrare în Cern, fie că este zi sau noapte”, a spus el, indicând că cei responsabili de farsă aveau legitimaţii de acces. „Cern primeşte în fiecare an mii de utilizatori ştiinţifici din toată lumea şi, uneori, unii dintre ei îşi îngăduie să exagereze cu umorul. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta”, a mai arătat e-mailul, fără să dezvăluie posibila identitate a celor responsabili.

Poliţia din Geneva a spus, pentru AFP, că a colaborat cu Cern în privinţa înregistrării video, dar nu a fost implicată într-o investigaţie oficială.


foto-video Fine Art Connection via youtube.com

Ritual satanic la CERN sau o gluma proasta? Ramane sa decideti singuri dupa ce vizionati si documentarul despre CERN.
Mai multe informatii despre acceleratorul de particule de la CERN gasiti in acest documentar extrem de intresant tradus in limba romana, dand click pe linkul de mai jos.
http://viatasisanatate.com/conspiratia-cern-acceleratorul-de-particule-si-entitatile-demonice/

Sursa: articol relatat de fluierul.ro , foto-video Fine Art Connection via youtube.com