Vrei sa te bucuri de băi în vin, ceai verde, cafea sau sake? Trebuie doar sa ajungi aici si ti se vor indeplini dorintele

Anunt

La Yunessun Spa Resort din Hakone, Japonia, poți face baie într-o varietate de lichide, cum ar fi ceai verde, cafea, vin și sake, toate în numele sănătății și bunăstării.

Se zice că, fiecare dintre multiplele piscine are beneficii diferite pentru sănătate. De exemplu, o baie de sake are potențialul de a elimina pistruii și petele ce apar o data cu înaintarea în vârstă, în timp ce ceaiul verde ales din munții Tanzawa și Hakone poate stimula sistemul imunitar și contribui la păstrarea sănătății pielii.

Baia în vin este considerată un elixir al tinereții pentru corp, și se zice că regina Egiptului, Cleopatra, o făcea frecvent. La Yunessun Spa Resort există și câteva spa-uri mai tradiționale, inclusiv câteva băi tematice, cum ar fi o baie asemănătoare uneia din Roma Antică.

O sticlă de vin de 3,6 m se află lângă o piscină în aer liber plină cu vin roșu. Vinul roșu conține resveratol, un antioxidant care protejează pielea de daunele provocate de mediu, iar vinul roșu proaspăt este turnat zilnic în piscină. În timp ce fac baie în vin, băieții se bucură, de asemenea, de câteva pahare cu această băutură. (Credit foto: Getty Images)

credit: Getty Images
credit: Getty Images
credit: Getty Images
Anunt

Deși spa-urile de vinuri sunt disponibile în întreaga lume, Yunessun Spa Resort este probabil cel mai mare și singura stațiune care oferă o varietate de ingrediente din care ai de ales. De asemenea, la Yunessun se află o baie de ciocolată și o baie de apă sărată, în care poți pluti la suprafață exact ca în apele Mării Moarte.

Ca și ofertele neortodoxe ale Yunessun Spa Resort, alte spa-uri din întreaga lume oferă și tratamente de înfrumusețare ciudate, cum ar fi spa-urile cu petrol din Azerbaidjan, spa-urile de masaj cu melci din America de Sud, Coreea de Sud și din unele părți ale Rusiei, precum și spa-ul israelian care oferă masaj cu șerpi.

foto credit http://japanwhatup.blogspot.com

Un ceainic înalt de 2 metri este amplasat deasupra unei mici piscine în aer liber, acesta este umplut cu ceai ce este cultivat în munții japonezi Tanzawa și Hakone. Ceaiul verde conține antioxidanți numiți catechine care protejează celulele și mențin pielea tânără. Centrul de ceai este păstrat la aproximativ 42 grade Celsius.

Cafeaua este preparată cu apă din izvoarele naturale din Hakone și turnată periodic în butoaie pe tot parcursul zilei. Cofeina din cafea funcționează pentru a reduce aspectul de portocală a pielii și pentru a trata dermatita.

foto lordsofthedrinks.com

Un butoi supradimensionat varsă sake proaspăt într-o piscină, unde băieții pot beneficia de acizii kojici ai renumitului vin japonez, care previne apariția ridurilor și a petelor solare.

Anunt

Marea Egee a lui Dumnezeu, cea mai mare piscină formată din trei insule cu apă de spa relaxantă și care conține o varietate de dispozitive de masaj cu apă. POZA
Doi angajați ai stațiunii demonstrează flotabilitatea oaspeților în spa-ul din Marea Moartă. Credit de fotografie: Getty Images

Sursa: www.amusingplanet.com/2014/09/soak-in-wine-green-tea-coffee-or-sake.html

Loc de comentat