20 de fotografii rare, pe care probabil nu le-ai văzut niciodată, cu geniul NIKOLA TESLA, omul de știință “nebun” de care omenirea avea nevoie disperată

In acest articol veti vedea 20 de fotografii rare ale lui Nikola Tesla pe care probabil nu le-ai văzut niciodată.

Nikola Tesla este probabil unul dintre cei mai neapreciați oameni de știință care au trăit vreodată pe Pământ. A fost un inventator și cercetător care a schimbat societatea și a redefinit viitorul.

Tesla este cel care a venit cu ideea curentului alternativ și a motorului de curent alternativ, pe care îl folosim și astăzi. De fapt, multe dintre tehnologiile cu care trăim zilnic pot fi urmărite înapoi la Tesla și la ideile și viziunile sale futuriste. De fapt, peste 90 la sută din invențiile sale sunt utilizate în mod continuu astăzi sau sunt părți ale altor produse finale care au fost dezvoltate în trecutul apropiat.

El este omul căruia trebuie să-i mulțumim pentru radio și antenă. Tesla a văzut o lume alimentată de tehnologie, alimentată cu energie liberă. El a vrut ca omenirea să obțină măreție prin energie liberă nelimitată.

Unii spun că Tesla a fost omul care a valorificat cu adevărat fulgerele. Era un geniu care, într-un fel, anticipa și imagina multe noi tehnologii care erau cu mult înaintea timpului lor. De asemeanea Nicola Tesla a fost binecuvântat cu o memorie fenomenala și o inteligență „din altă lume”. El a fost omul de știință “nebun” de care Pământul avea nevoie disperată.

Nicola Tesla la varsta de 23 ani
Nicola Tesla citind
Tesla langa generatorul sau
Tesla in biroul sau
Nikola Tesla ganditor
Telsa lucrand in biroul sau
Tesla aratand catre fotografia sa
Nikola Tesla citind
Tesla lucrand la experimentele sale
Tesla prezentand energie fara fir ( wireless)
Nikola Tesla si una dintre inventiile sale
Tesla la varsta de 40 ani
Tesla in interiorul laboratorului sau din Colorado
Nikola Tesla in camera de hotel
Nikola Tesla primind ordinul Leul Alb
Nikola Tesla in timpul unui interviu
Ultima fotografie cunoscuta cu Nikola Tesla in viata

sursa: curiosmos.com/here-are-30-stunning-rare-photographs-of-nikola-tesla-you-probably-never-saw/

Loc de comentat