8 semne care indică faptul că ești într-un loc sau casă bântuită. Ce se întâmplă să simți?

Lumea spiritelor este o lume foarte activă și variată, de fapt, suntem înconjurați de tot felul de entități tot timpul. Dar o astfel de activitate paranormală devine o problemă atunci când apare în casa ta și te face să te simți inconfortabil.

O fantomă este un spirit care a fost înainte o persoană sau un animal fizic pe Pământ.

Dorești să-ți păstrezi teritoriul, în special casa și proprietatea, fără nici un fel de prezențe ciudate nedorite? La urma urmei este casa ta și ar trebui să fie paradisul tău și locul unde să te simți în siguranță, nu?

1. Obiectele din casă se mișcă sau chiar dispar

Da, știu, câteodată îți rătăcești prin casă cheile, dar vorbesc despre obiecte care lipsesc în mod constant sau par să se mute singure în alt loc decât unde le-ai lăsat.
Dacă un obiect a apărut în fața dvs., deși a-ți verificat acum 5 minute și nu era acolo, atunci este cu siguranță “mâna” unui spirit!

2. Auzi zgomote ciudate care nu pot fi explicate

Când sunteți acasă singuri, auziți pași la etaj de parcă cineva urcă sau coboară? Ușile se deschid și se închid singure?
Auzi râsete sau voci care nu pot fi explicate? Această activitate ar putea fi explicată prin prezența unei entități – sau de ce nu, de mai multe chiar.

3. Există locuri în casă, foarte reci sau care emană căldură fără vreo explicație logică

Ai mers vreodată pe un covor și ai pus piciorul într-un loc rece?
Ar putea fi o fantomă. Fantomele folosesc energia din jurul lor pentru a-și face prezența, a muta obiecte sau orice altceva pentru a vă atrage atenția. Această energie se poate simți rece sau caldă.

4. Treceți de la o stare la alta, mai ales din punct de vedere negativ

Aveți o cameră în casă care nu îți place? Sau te simți supărat fără niciun motiv când intri într-o cameră anume? Sentimentul ar putea să nu-ți aparțină; ar putea fi sentimentul unei fantome.

5. Simți ca și cum ai fi privit de cineva

Aceasta este o senzație foarte comună pentru cineva atunci când casa în care stă este bântuită. Este foarte ciudat și înspăimțntator să fii singur într-o cameră și să simți prezența cuiva. E aceeași senzație ca și în momentul când cineva se uită la tine, chiar dacă tu nu te uiți la el. Același lucru se aplică și atunci când o fantomă vă urmărește.

6. Copilul are un prieten imaginar

Copiii sunt ființe nevinovate și văd foarte ușor spiritul, în special cei sub vârsta de 5 ani.
Nu toți prietenii imaginari sunt fantome; ei ar putea fi un spirit ce îi ghidează, de exemplu, sau un înger care îi protejează. Dar ar putea fi și o fantomă.

7. S-a întâmplat ceva rău în casă sau în curtea ei

Dacă cineva s-a sinucis sau a fost ucis într-o casă sau în apropierea proprietății, există o șansă bună ca sufletele oamenilor implicați în acest caz să se afle încă în și în jurul casei și să le simțiți prezența.

8. Casa ta este situată în apropierea unui loc în care mulți oameni au murit

Dacă locuiți în apropierea unui cimitir, a unui câmp de luptă sau a unui teren de înmormântare, cu siguranță aveți casa bântuită.

Sursa: gostica.com/parapsychology/8-signs-home-haunted/

Loc de comentat