Imigranții musulmani refugiati în Europa au comportamente ce par sa contrazica, cel puțin formal, scopul aflării lor pe pământ european.
Cu totii stim ca refugiatii au lăsat țara de origine din cauza repercusiunilor și razboaielor, cerând ajutor națiunilor mai dezvoltate și un trai decent. Se pare însă că lucrurile au devenit alunecoase.
Violeta Ghibănescu, o româncă stabilită în Austria, relatează cu stupoare cum i-a văzut pe migrații ajunși în Viena.
Nu semănau nici pe departe a oameni nevoiași, ci arătau mai degrabă a promotori de branduri vestimentare scumpe.
Erau bine îmbrăcați, încât lasă impresia că nu au venit în Europa de foame sau de frică, ci mai degrabă pentru facilitățile avantajoase ale statului.
Dna Ghibănescu se trezește dimineața la 5 și încheie munca seara la 17. Pauza de masă de 30 de minute la prânz și cele 10 ore de muncă continuă au făcut-o să prețuiască foarte mult banul pe care-l face din greu.
În timp ce ea plătește impozite usturătoare lună, fără excepție, migrații ajung să trăiască din ajutoare sociale care uneori îi depășesc salariul româncei.
”I-am văzut în gara de la Westbahnhof din Viena, luni seara. Erau îmbrăcați cu haine de firma genți de voiaj scumpe, telefoane mobile ultimul tip.”
S-ar părea că au reușit să ajungă în Europa nu tocmai cei mai amărâți și năpăstuiți de soartă musulmani.
Întrebarea firească care apare este – De ce acești refugiați nu au ales ca țară de migrare o țară arabă, mult mai bogată decât Europa? NE dăm seama în mod evident că aici este vorba de o strategie la nivel de stat, de puteri mondiale.
Se implementează islamizarea Europei. Germania, Austria, și în vreo 2 ani și România vor ajunge sufocate de ei.
In ultima vreme apar tot mai multe filmari cu imigrantii adusi in Romania:
CANALUL DE STIRI via youtube.com
Sursa: mai multe pe secretelesanatatii.info/emigrantii-arabi-urmaresc-alte-scopuri-decat-hrana-si-adapost-o-romanca-vazut-cu-ochii-proprii-si-marturiseste-motivul-real-al-tolerantei-europene/ featured foto By Bwag (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons