Afirmatia unui doctor al Universitatii Berkley din California: “Oamenii mor din cauza chimioterapiei nu din cauza cancerului” – VIDEO

In 2016, 1 685 210 de cazuri noi de cancer vor fi diagnosticate in Statele Unite si 595 690 vor muri din cauza acestei boli.
Cele mai frecvente tipuri sunt cancerul de san, pulmonar, la prostata, melanomul de de piele, limfom non-Hodkin, cancer tiroidian, cancer de rinichi, leucemie si cancer pancreatic.

-Numarul de cazuri noi de cancer este de 454.8 din 100 000 de persoane (bazat pe pe cazurile din 2008-2012)
-Numarul de decese din cauza cencerului este mai are in randul barbatilor, 207,9 per 100 000 in timp ce la femei 145,4 dintr-o 100 000).
-Numarul de persoane care traiesc in urma unui diagnostic de cancer a ajuns la aproximativ 14,5 milioane in 2014 si este de asteptat sa creasca la 19 milioane in 2024.

In 2014, un numar de 15 780 de copii cu varste intre 0-19 ani au fost diagnosticati cu cancer si 1960 au murit.

Cheltuielile nationale impotriva cancerului in SUA au ajuns in 2010 la 125 miliarde de $ si ar putea ajunge la 156 $ miliarde in 2020.

Din pacate utimele statistici spun ca aproximativ 1 din 2 barbati si 1 din 3 femei vor dezvolta cancer in timp vietii lor. Acest adevar este chiar mai dureros atunci cand ne dam seama ca modul in care “tratam” boala nu numai ca este ineficient dar agraveaza simptomele.

De fapt, conform doctorului Hardin B Jones, un fost profesor de de fizica medicala si fiziologie la Universitatea Berkeley din California, chimioterapia este un fals si nu are nici un efect.

In urma studiilor sale din ultimii 25 de ani a ajuns la aceasta concluzie, chimioterapia face mai mult rau decat bine.

“Oamenii care au refuzat chimioterapia traiesc in medie cu 12 ani si jumatate mai mult decat cei care au acceptat-o. Oamenii care au acceptat mor in termen de 3 ani de la diagnostic, un numar mare moare chiar dupa cateva saptamani.”

Conform doctorului Jones, medicii prescriu tratamentul de chimioterapie doar pentru a face bani.

O alimentatie sanatoasa, exercitiul, eliminarea stresului – si toate obiceiurile care ne fac bucurosi – s-a dovedit ca ne imbunatatesc sanatatea si longevitatea. Sa nu mai vorbim de medicamentele naturale pe care le putem folosi, cum ar fi uleiul de canabis.

Deoarece nu exista bani intr-o populatie sanatoasa, vom continua sa vedem cum boala prospera – in tot acest timp fiind alimentati cu fast-food si fiind intoxicati ca intr-o bucla continua. Dar putem sa evitam aceste lucruri, sa ne educam pe noi si pe cei dragi si sa traim o viata sanatoasa.

Celulele canceroase

Sursa: healthy-romania.ro, foto-video Lifestyle Change for Health via youtube.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat