Antarctica – Piramidele și bazele extraterestre: „.. în trecut consideram că Antarctica este întotdeauna o sălbăticie înghețată însă … „

Anunt

Antarctica este unul dintre cele mai inospitaliere și misterioase continente de pe planetă, dar mulți cercetători sugerează faptul că continentul înghețat este mult mai mult decât zăpadă și gheață .

Antarctica este unul dintre cele mai reci și mai inospitaliere locuri de pe Pământ și a spune că o civilizație s-ar fi putut dezvolta în această regiune pare absurd, dar totuși, dacă mai cercetezi puțin, vei descoperi că acum milioane de ani, Antarctica nu a fost acoperită de zăpadă și gheață.

Potrivit dr. Vanessa Bowman de la British Antarctic Survey:

„Întoarce-te cu 100 de milioane de ani în urmă, iar Antarctica a fost acoperită de păduri tropicale luxuriante similare cu cele din Noua Zeelandă astăzi în lunga istorie a Antarcticii, continentul a fost situat mai la nord, bucurându-se de un climat tropical . Cu aproximativ 170 de milioane de ani în urmă, Antarctica făcea parte dintr-un supercontinent numit Gondwana, care a inclus și America de Sud, Africa, India și Oceania, cu până la aproximativ 45 de milioane de ani în urmă, când Antarctica s-a separat , ceea ce vedem acum ca gheață și zăpadă în trecutul îndepărtat erau păduri verzi luxuriante, locuite de o mare varietate de forme de viață antice.

Jane Francis, profesor de paleoclimatologie la Universitatea din Leeds, a declarat într-un interviu:

„Încă îmi pare absolut uimitor faptul că Antarctica a fost odată o pădure. Considerăm că Antarctica este întotdeauna o sălbăticie înghețată.. ” deci dacă Antarctica a fost acest continent plin de jungle și forme de viață în trecutul îndepărtat, există vreo șansă ca viața umană să se fi putut stabili acolo ?

Acesta este un lucru pe care nu-l putem ști cu siguranță, deoarece este extrem de dificil să cercetăm Antarctica. Expedițiile, pe lângă costisitoare, sunt foarte periculoase și fără echipamentul adecvat, ființa umană nu este capabilă să supraviețuiască în temperaturi extrem de joase.

Totuși, având în vedere cât de puțin știm despre viața de pe planeta noastră în trecutul îndepărtat, este probabil ca oamenii să fi trăit pe acest continent înghețat și să se fi dezvoltat ca societate, la fel cum au făcut-o în Africa, Europa, Asia și America, creând fascinante structuri și chiar piramide.

Chiar dacă acest lucru este considerat puțin probabil de către cercetătorii tradiționali, singura modalitate de a ști cu siguranță secretele ascunse sub gheață este explorând continentul și permițând societății să vadă rezultatele .

Anunt

In 2009, oamenii de știință au descoperit polen în probele colectate, sugerând existența unui ecosistem în Antarctica din trecut și subliniind că temperatura vara ar putea ajunge la 20 de grade Celsius. Un alt sondaj, realizat în 2012, a identificat 32 de specii de bacterii și microbi, vechi de peste 2.800 de ani, în probe prelevate de pe fundul unui lac înghețat, ceea ce dovedește că, în trecutul îndepărtat, clima din Antarctica era foarte diferită .

Piramide în Antarctica.

Ideea că există piramide ascunse în Antarctica datează de câteva decenii în urmă și, deși scepticii rămân nesiguri, sugerând că aceste structuri sunt simple formațiuni naturale, imagini din satelit și relatări ale oamenilor care au fost acolo spun o poveste foarte diferită.

Potrivit cercetătorului Vicente Fuentes, există de fapt cel puțin o piramidă ascunsă sub vastul strat de gheață a Antarcticii, iar imaginile din satelit pot fi dovada definitivă a unei structuri piramidale situate pe creasta principală a continentului.

Asta ar însemna că, în trecutul îndepărtat, civilizațiile antice s-ar fi putut dezvolta pe continentul acum înghețat, lăsând în urmă clădiri minunate care spun povestea unui timp în care planeta noastră era locuită de diferite civilizații, omise de istorie și cercetători consacrati.

In timp ce există cei care cred că formațiunile care au fost marcate ca piramide nu sunt altceva decât formațiuni geologice naturale, alți teoreticieni postulează că Antarctica ar putea fi locul bazelor secrete extraterestre.

Un pensionar fost ofițer de marină și inginerul de zbor al SUA, a făcut declarații impresionante în 2015: „Am servit cu escadrila VXE-6 din 1983 până m-am retras în martie 1997.

Ca inginer de zbor cu peste 4.000 de ore de serviciu, am asistat la lucruri pe care majoritatea oamenilor nici nu și le-ar imagina că există pe continentul Antarctic.

Sub pseudonimul „Brian”, fostul militar a susținut că a văzut OZN-uri de argint mișcându-se în cerul Antarcticii și o gaură mare, care servea drept intrare într-o bază subterană, ocupată și operată de catre oameni în colaborare cu extratereștrii.

„Aș putea continua să vă povestesc despre mai multe lucruri și situații pe care le-am observat în timpul lucrului meu cu VXE-6 Squadron. Discuțiile dintre echipajele de zbor au fost că a existat o bază subterană de OZN-uri la Polul Sud și o parte din echipajul meu a auzit conversații de la unii oameni de știință de la această bază a Polului Sud despre entitățile biologice străine (EBE) care au lucrat șia interacționat cu oamenii de știință din tabăra din zona „Tabăra de eșantionare a aerului”, unde este gaura mare din gheață ”, spune Brian .

Anunt

Informatorul a descris, de asemenea, evenimente foarte ciudate, în special între 1995 și 1996, în care echipa sa desfășura numeroase misiuni, în principal de realimentare a mărfurilor și schimb de personal.

“Eram la aproximativ 10.000 de picioare deasupra vârfului Munților Antarctici Trans și puteam vedea cu toții reflexii strălucitoare asupra acelor obiecte de argint care zburau în jurul munților de dedesubt.

Îmi amintesc că m-am dus la comandantul și pilotul avionului întrebându-mă: „Ce sunt acele lucruri acolo jos?”, iar el a spus: „Ei bine, nu sunt ale noastre. Asta este tot ce vă pot spune. ”

Unele rute de zbor au fost, de asemenea, considerate „zone interzise” și înainte de fiecare misiune, Brian și echipa sa au primit ordinul ofițerilor superiori daca vad vreun obiect neindentificat zburând, sa nu spuna nimic despre asta.

sursa: alienigenasdopassado.com.br/en/antarctica-pyramids-and-alien-bases/

Loc de comentat