Ceai verde, foi de dafin și scorțișoară. Ceaiul care topește grăsimea de pe abdomen și din jurul taliei

Ei bine, cred că toţi ştim că procesul de pierdere în greutate este extrem de greu şi dificil, nu? Există milioane de diferite planuri de dieta pe internet şi toate promit că puteţi pierde în greutate în doar 1 sau 2 săptămâni. Ei bine, cu toţii ştim că nu o să se întâmple. Aţi încercat mai multe moduri diferite şi nu funcţionează, acesta este unul simplu, de ce să nu-l încerci?

Această cale de a pierde în greutate are la bază 3 incrediente ce sunt de un real folos în lupta contra surplusului de grăsime. Aruncaţi o privire la articolul de mai jos şi aflaţi mai multe despre acesta. Cum am spus, ai nevoie de doar 3 ingrediente simple: scorţişoară, ceai verde şi frunze de dafin! Iată ce trebuie să faceţi:

Aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

800 ml de apă

1 baton de scorţişoară

3 frunze de dafin

1 lingură de ceai verde

Cum să procedați?

Turnați apa într-o cană așteptați până când începe să fiarbă. Când începe fiearbă o scoateţi de pe foc şi adăugaţi batonul de scorţişoară, frunzele de dafin şi ceaiul verde. Acoperiţi şi lăsaţi să infuseze între 10 și 15 minute. Când s-a răcit umpic, strecurați amestecul.

Cum să îl utilizați?

Pentru a obține rezultate maxime este nevoie să consumați 3 cește pe zi. Când vine vorba de a spori metabolismul dumneavoastră trebuie să ştiţi că cel mai bun timp pentru a o face este dimineaţa, imediat după ce vă treziţi. Consumați așadar prima ceașcă pe stomacul gol, imediat ce v-ați trezit. Puteţi bea a doua ceaşcă după micul dejun sau înainte de prânz. A treia ceaşcă ar trebui să fie băută seara, înainte de a merge la culcare. Cum am spus – 3 ceşti pe zi sunt suficiente.

Multi oameni au incercat acest ceai şi spun că veţi observa primele rezultate în doar o săptămână. Grăsimea de pe abdomen va începe să se topească, unii eliminând chiar și 5 centimentri din circumferința taliei.

Avertisment: Acest ceai nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Aceasta poate cauza unele efecte secundare nedorite.

Sursa: mai multe pe povestipentrusuflet.ro/dafinul-scortisoara-si-ceaiul-verde-topesc-grasimea-abdominala-uite-cum-sa-le-folosesti/# foto ro.wiktionary.org, tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/06/23/8-condimente-anticancer-india/

Loc de comentat