Cheia secretă din Sfinx! Viața pe Terra se va schimba când camera secretelor va fi deschisă. Capsula timpului este ascunsă sub el

Anunt

Sfinxul din Egipt este unul dintre cele mai impresionante monumente antice. S-au scris numeroase texte cu privire la acest monument megalitic, despre care se spune că ascunde numeroase secrete. Sfinxul, la fel ca și piramidele, este dovada vie că trecutul omenirii este mult mai complex decât s-a anticipat.

Camera secretelor

Încă din cele mai vechi timpuri s-a vehiculat ideea că Sfinxul din Egipt ascunde numeroase secrete. La propriu, pentru că este vorba despre o presupusă cameră, în care, creatorii acestui monument magnific ar fi ascuns o sumedenie de texte. Aceste texte ascund numeroase informații despre ceea ce s-a întâmplat cu mii de ani în urmă, evenimente pe care istoria noastră nu le cunoaște.

Boriska și adevărul

Unul dintre vizionarii acestei lumi este Kipriyanovich Boriska, băiatul foarte inteligent din Rusia (acum adult), care încă din copilărie a șocat lumea cu declarațiile sale. El susținea că și-a adus aminte de viața sa anterioară, în care trăise pe Marte. Acolo, în subteran ar fi existat (sau mai există dacă povestea este reală) o civilizație de entități, care seamănă cu oamenii. Ei sunt vechii marțieni, care au reușit să supraviețuiască unui cataclism de proporții globale.

Anunt

Boriska a dat informații despre Sfinx și camera secretă din spatele urechii sale, spunând că viața de pe Pământ se va schimba irevocabil odată ce marele Sfinx va fi deblocat, folosindu-se un mecanism complex în spatele uneia din urechile sale.

Nu se poate spune cine sau unde există acest mecanism, dar odată cu plasarea lui în spatele urechii Sfinxului, o ușă secretă s-ar deschide și astfel oamenii ar avea acces la numeroase informații și adevărul. Acestea vor schimba viața în totalitate, pentru că adevărul este cu totul diferit de cel pe care credem că îl cunoaștem în prezent.

Ciudat este faptul că Boriska nu a mai fost văzut după ce a făcut aceste declarații și nimeni nu a mai auzit despre el.

Edgar Cayce și camera ascunsă

Un alt personaj, extrem de interesant, care a vorbit despre camera secretelor a fost Edgar Cayce. Clarvăzătorul american, la fel ca și copilul ciudat din Rusia, le spunea apropiaților despre camera de sub piramide, care ascunde secretele omenirii.

Această cameră este păzită de Sfinx și doar atunci când oamenii vor fi pregătiți și vor atinge un anumit grad al spiritualității (adică niciodată) atunci se va deschide această cameră. Omul va afla adevărul despre originea sa și trecutul tumultuos al acestei planete.

Anunt

Graham Hancock este o altă figură care a declarat public că există multe mistere care înconjoară Sfinxul, că o capsulă a timpului este ascunsă sub el.

sursa: www.efemeride.ro/cheia-secreta-din-sfinx-viata-pe-terra-se-va-schimba-cand-camera-secretelor-va-fi-deschisa/

Loc de comentat