Nikola Tesla a avut câteva obsesii ciudate.
– Conform uneia dintre teoriile sale, Marile Piramide ale Egiptului erau transmițătoare masive de energie.
– Turnurile Tesla au fost proiectate în conformitate cu legile derivate din studiul piramidelor.
Nikola Tesla a murit practic necunoscut, dar legenda și faima sa au crescut în ultimii ani. Acum este cunoscut în mod obișnuit ca adevăratul geniu, cel care a avut contribuții la smartphone-uri, Wi-Fi, curent alternativ și alte invenții.
Tesla avea o gamă largă de interese științifice, dintre care unele erau foarte ezoterice, pe lângă teoriile pe care le implementase și le brevetase. Interesul său pentru piramidele egiptene, una dintre cele mai enigmatice și maiestuoase clădiri ale umanității, a fost unul dintre cele mai ciudate.
Tesla s-a concentrat asupra acestora toată viața, bănuind că au servit unui scop mai mare. Ce anume insa despre piramide l-a atras cel mai mult si mai mult? Tesla s-a intrebat dacă Marile Piramide nu erau cumva mari transmițătoare de energie, care corespundeau cercetărilor sale privind transmisia wireless a energiei.
În 1905, Tesla a depus un brevet în Statele Unite numit „Arta de a transfera energia electrică prin intermediul mediilor naturale”, propunând o rețea globală de generatoare care să colecteze energie din ionosferă. El și-a imaginat întreaga lume, inclusiv cei doi poli ai săi, ca pe un generator electric uriaș cu o putere nelimitată. Piramida electromagnetică a lui Tesla a fost numită după forma sa triunghiulară.
„În ziua în care știința începe să investigheze fenomenele non-fizice, va face mai multe progrese într-un deceniu decât a făcut-o în deceniile anterioare.”
Tesla a făcut următoarele observații. Influența piramidelor egiptene, potrivit lui Tesla, s-a datorat nu numai prezenței lor, ci și locației lor.
Cu intenția de a valorifica câmpul energetic al Pământului, el a proiectat Stația Experimentală Tesla din Colorado Springs și Turnul Wardenclyffe, cunoscut și sub numele de Turnul Tesla, pe Coasta de Est.
Pozițiile au fost determinate de legile zonei în care au fost construite piramidele de la Giza, care erau centrate pe orbita eliptică a Pământului și a ecuatorului. Arhitectura a fost concepută pentru a permite transmiterea de electricitate pe distanțe lungi. Asadar, este Marea Piramidă este doar un vechi Turn Tesla?
Clădirea piramidelor:
Se spune că numerologia a afectat gândul lui Tesla. Tesla avea o personalitate distinctivă, care crea dependență în mai multe moduri.
Una dintre obsesiile sale a fost numărul „3,6,9”, despre care a simțit că este secretul deschiderii universului. Se plimba prin clădiri de trei ori înainte de a intra sau de a sta în hoteluri cu numere divizibile la trei. În grupuri de trei, a făcut alegeri diferite.
Potrivit altora, fascinația lui Tesla pentru aceste numere provine din afinitatea sa pentru formele piramidale și din presupunerea sa că anumite reguli și raporturi matematice de bază fac parte dintr-un vocabular matematic standard.
Întrucât nu știm cum sau de ce au fost construite piramidele, unii oameni susțin că sunt invenții capabile să producă energie, acționând ca mesageri intenționați sau chiar conținând un cod de civilizație antică. Pentru mai multe informatii puteti sa urmăriți videoclipul de mai jos:
sursa: trueblog.net/why-was-nikola-tesla-so-obsessed-with-the-great-pyramids-7526/