Detaliul pe care il ascund BARBATII cu voce groasa. Toate FEMEILE ar trebui sa stie acest lucru

Barbatii care au o voce groasa au de asemenea ceva special, acel magnetism, acel ceva dupa care orice femeie tanjeste.

Despre barbatii cu vocea groasa s-a descoperit ceva uluitor. Conform psihologilor, doamnele si domnisoarele sunt atrase de o voce grava si masculina, datorita faptului ca aceasta exprima senzualitate, maturitate, elemente care definesc masculinitatea.

Un studiu publicat in revista online “Personality and Individual Differences” spune ca evolutia unei voci umane lasa amprente si asupra personalitatii.

De asemenea, astfel de barbati sunt predispusi sa insele mai des, avertizeaza specialistii pe femeile care se cupleaza cu astfel de barbati.

Autorul studiului respectiv, Jillian O’Connor, de la Universitatea McMaster din Canada, sustine ca femeile sunt atrase de astfel de barbati doar atunci cand cauta o relatie pasagera, care nu implica sentimente, deoarece in astfel de momente nu isi fac griji in legatura cu fidelitatea.

Tot psihologii mai sustin in urma numeroaselor cercetari care s-au realizat de-a lungul anilor ca, analizarea vocii umane poate dezvalui o posibila infidelitate.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: planetapamant.com/2017/08/19/detaliul-pe-care-il-ascund-barbatii-cu-voce-groasa-femeile-ar-trebui-sa-stie-asta/ teotrandafir.com/relatii-sex/relatii/detaliul-pe-care-il-ascund-barbatii-cu-voce-groasa-femeile-trebuie-sa-stie-asta-162421

Loc de comentat