DOVEZI CARE SUSȚIN TEORIA EXISTENȚEI EXTRATEREȘTRILOR PE TERRA

Anunt

În anul 2007, un fermier mexican a descoperit într-o capcană pentru șoareci o mică creatură care nu semăna cu un animal cunoscut. Ca s-o omoare, el a introdus creatura într-un vas cu apă. După o perioadă de timp, el a predat cadavrul autorităților.

Scheletul a fost analizat într-un laborator din capitala Mexicului timp de doi ani. Specialiștii au constatat că scheletul prezintă similitudini cu cel uman, dar și cu cel al unei reptile. Specia era deosebit de inteligentă pentru că prezenta un creier foarte dezvoltat, în special partea posterioară care este responsabilă cu memorarea.

Nu este singura descoperire de acest fel. În Thailanda a fost descoperită o creatură de dimensiuni mici a cărei origine este necunoscută.
În anul 1947, în apropierea localității Roswell, SUA, a fost recuperată epava unui OZN.

După 40 de ani de la producerea acestui eveniment, medicul Glenn Davis a făcut câteva declarații despre acest eveniment. El a făcut parte din echipa care a studiat cadavrele extratereștrilor morți în acest incident. El a caracterizat pe extratereștri ca fiind ființe antropomorfe.

Anunt

Acum doi ani, o rusoaică a descoperit în grădina sa cadavrul unei creaturi misterioase. Cadavrul a fost analizat de specialiști care au concluzionat că este vorba despre un hibrid om-pește.

Toate aceste creaturi aveau în comun câteva elemente. Erau bipede, firave, gura era rectilinie, nu prezentau urechi, creierul foarte bine dezvoltat.

Se spune că 1947, este anul în care omul modern a intrat în contact cu extratereştrii. În timp, au apărut și alte dovezi sau mărturii ale unor persoane care au fost subiecții unor întâmplări cu extratereștri.

Una dintre cele mai importante declarații referitoare la aceste fenomene a fost făcută de William Rutledge, în anul 2007. Rutledge este un astronaut recunoscut în SUA. El a declarat că a participat la o misiune secretă, alături de un astronaut rus.

Oficial, misiunea Apollo 20 nu s-a mai realizat, NASA renunțând la ea din lipsă de fonduri. Rutledge susține contrariul. În august 1976, a fost lansată naveta spațială de la o bază militară din Vanderberg. El a declarat că au recuperat două schelete de extratereștri de pe suprafața lunară pe care le-au predat celor de la NASA.

Anunt

Coroboram această declarație cu cea a premierului rus Medvedev, care a cerut în mod public SUA să desecretizeze toate informațiile cu privire la misiunile Apollo.

sursa: mai multe pe efemeride.ro

Loc de comentat