Extratereştrii din Constelatia Dragonului, care traiesc intre 5000 si 8000 de ani, ar fi reuşit să colonizeze toate planetele din constelaţia lor, spun cercetatorii in ufologie

Anunt

Aţi auzit de Constelaţia Dragonului, nu? Este cea de-a opta constelaţie ca mărime dintre cele 88 de constelaţii ale cerului, fiind compusă dintr-un număr de 17 stele, dintre care 14 principale şi 3 secundare. Din cauza dispunerilor sinuoase ale stelelor pe cerul Pământului, ele se aseamănă cu un şarpe, sau mai bine zis, cu un dragon, de unde îi vine şi numele. În ciuda lungimii sale, constelaţia nu conţine stele cu adevărat strălucioare, emiţând o lumină difuză.

Ei bine, există cercetători în ufologie, precum şi conspiraţionişti care spun că această constelaţie a Dragonului ar fi locuită de o civilizaţie extraterestră, care ar avea cel puţin 4 miliarde de ani vechime, timp în care ar fi reuşit să colonizeze toate planetele din constelaţia lor.

Anunt

Se spune că aceşti extratereştri ar fi dotaţi cu o inteligenţă superioară, şi ar stăpâni legi ale fizicii, matematicii şi chimiei total necunoscute încă nouă oamenilor. Forma de comunicare între ei ar fi telepatia.

Aceiaşi cercetători mai spun că talia acestor draconieni ar fi cuprinsă între 0,80 – 1,40 metri, capul fiindu-le enorm de mare şi oval, iar ochii mari, imobili şi maţi. Draconienii ar putea trăi între 5000 şi 8000 de ani, în funcţie de capacitatea cerebrală.

Se mai spune că aceşti draconieni, pătrunzând în sistemul nostru solar, s-ar fi instalat în primă fază pe planeta Marte, după care ar fi descoperit Terra şi potenţialul ei mineral (aur, diamante şi uraniu), planeta noastră modelând-o, colonizând-o şi exploatând-o.

Draconienii, pe baza unei inginerii genetice avansate, ar fi creat din propriile lor celule modificate rasa umană, care să se adapteze condiţiilor de pe Terra.

Anunt

Sursa: mai multe pe lovendal.ro

Loc de comentat