Foloseste bicarbonatul de sodiu pentru gradina si florile tale si vei oferi prospetime florilor iar daunatorii vor fi alungati

Anunt

Putina lume stie ca majoritatea problemelor din gradina pot fi rezolvate cu ajutorul banalului bicarbonat.
Citeste in continuare pentru a vedea care sunt problemele de care poti scapa cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Ciuperci

Amesteca 4 lingurite de bicarbonat de sodiu cu 4 litri de apa si vei obtine un remediu home-made de indepartare a ciupercilor de pe plantele tale.

Viermi

Pune cantitati egale de bicarbonat de sodiu si faina, amesteca-le si imprastie-le pe plante, varza sau broccoli. Viermii vor disparea imediat.

Anunt

Flori

Daca ai flori ce necesita sol alcalinizat, cum ar fi begoniile sau hortensiile, poti sa pui o lingurita de bicarbonat de sodiu in apa cu care uzi plantele. Amestecul ajuta la cresterea florilor si la inflorirea lor.

Ghivece

Inainte de a-ti umple ghivecele cu pamant, adauga un strat subtire de bicarbonat de sodiu pe peretii interni ai vasului. In felul asta plantele isi vor pastra prospetimea o vreme mai indelungata.

Furnici

Toarna pur si simplu bicarbonat de sodiu pe musuroiul de furnici. Dupa o jumatate de ora adauga niste otet, iar furnicile vor muri.

Anunt

Melci

Bicarbonatul de sodiu te va scapa rapid de melci. Ia putin bicarbonat si pune-l peste ei, iar in felul asta vor muri rapid. Ai grija insa sa nu distrugi frunzele punand prea mult bicarbonat de sodiu.

Loc de comentat